Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι προτάσεις που έχει ενώπιον του ο Μπαλταζάρ

  21/05/2019 17:55
Οι προτάσεις που έχει ενώπιον του ο Μπαλταζάρ

Οι προτάσεις που έχει ενώπιον του ο Μπαλταζάρ

  21/05/2019 17:55

Για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ μίλησε ο πρώην τεχνικός των δυο ομάδων, Μπρούνο Μπαλταζάρ στον Active. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που βρίσκεται στην Κύπρο, σχολίασε μεταξύ άλλων τις προτάσεις που έχει ενώπιον του, για να τονίσει ότι δεν έχει από Κύπρο αλλά από Ελλάδα και χώρες της Μέσης Ανατολής. 

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν αρκετοί φίλοι μου εδώ, ενώ έχω και κάποιες προσωπικές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσω και θα ήθελα να παρακολουθήσω και τον αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ από κοντά γιατί είναι πολύ σημαντικός».

«Ο τελικός είναι ματς απρόβλεπτο, ακόμη κι αν υπάρχει φαβορί, αν δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του μπορεί να χάσει. Πολύ συναισθηματικό παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει».

«Πάντα δίνω σημασία στο κυπριακό πρωτάθλημα, πάντα ενημερώνομαι. Δυστυχώς όμως δεν είχα την ευκαιρία να δω πολλά παιχνίδια, αλλά γενικότερα ενημερώνομαι για όσα συμβαίνουν καθώς και για τα αποτελέσματα, τα παρακολουθώ», συνέχισε.

Για τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ: 

«Στον ΑΠΟΕΛ από μόνοι τους οι παίκτες είναι ποιοτικοί, αλλά παραμένει ένα ματς 50-50 και δεν υπάρχει φαβορί. Η ΑΕΛ είναι παθιασμένη ομάδα η με ποιοτικούς παίκτες. Έγινε και γίνεται φανταστική δουλειά από τον Κέρκεζ. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες της θα είναι παθιασμένοι γιατί είναι μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση του κυπέλλου και θα βάλουν δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ».

Εάν έχει πρόταση από Κύπρο:

«Το συμβόλαιό μου με την Εστορίλ ολοκληρώνεται φέτος. Η Εστορίλ ανήκε σε μια βραζιλιάνικη εταιρεία, αλλά πωλήθηκε σε Αμερικανούς επενδυτές και θα αλλάξουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η αποχώρησή μου. Έτσι αξιολογώ προτάσεις από άλλες ομάδες. Δεν έχω πρόταση από την Κύπρο, αλλά έχω από Ελλάδα και κάποιες χώρες της Μέσης Ανατολής. Πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά το επόμενο μου βήμα στην προπονητική. Θα απολαύσω όσες μέρες θα είμαι στην Κύπρο και θα προσπαθήσω μέχρι τη Δευτέρα που θα είμαι εδώ, να επισκεφθώ και τις παραλίες του Πρωταρά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας