«Τα 10 που ζητάνε θα γίνουν δύο, το θέμα θα λυθεί σε 1-2 ώρες»

Η προϋπόθεση της εκπλήρωσης όλων των επισημάνσεων της Αστυνομίας προβληματίζει αρκετούς στην Ομόνοια για την επιστροφή στο Μακάρειο μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού αναφορικά με την εκχώρηση του ιστορικού σταδίου.

Στην ανησυχία πως αυτές οι επισημάνσεις ίσως αποδειχθούν ενεργοβόρες και κοστοβόρες, ο Στέλιος Στυλιανού, μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ, απάντησε πως κατά τη γνώμη του δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ για...

...το θέμα του Μακαρείου και της Ομόνοιας: «Υπήρξε μια εξέλιξη αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας, μας έστειλε μια επιστολή η Ομόνοια και μας έλεγε ότι πέραν των βελτιώσεων που θα έκανε, την ενδιέφερε να πάρει το γήπεδο όπως είναι. Στις 24 Μαΐου ήρθε η επιστολή στα γραφεία του ΚΟΑ. Η Υπηρεσία έκανε τις διαδικασίες, επικοινωνήσαμε με την ΚΟΠ για να δούμε πως θα βγαίνει το πρόγραμμα με τόσες ομάδες και η ομοσπονδία απάντησε θετικά. Η αστυνομία μας απάντησε επίσης θετικά αλλά με κάποιες επισημάνσεις. Πήραμε μια ομόφωνη απόφαση για παραχώρηση του σταδίου».

...τη δεύτερη επιστολή η οποία αναφέρει τις επισημάνσεις της αστυνομίας: «Στάληκε στην Ομόνοια η οποία θα αξιολογήσει τις παρατηρήσεις της αστυνομίας. Κάποιες είναι σημαντικές κάποιες όχι τόσο για κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Το διαφορετικό σε σχέση με την Ομόνοια είναι ο όγκος των φιλάθλων».

...το αν υπάρχουν τόσο σημαντικές προϋποθέσεις: «Θεωρώ ότι σε μια συνάντηση της Ομόνοιας με την αστυνομία το θέμα θα λυθεί σε 1-2 ώρες».

...το κόστος των «θέλω» της αστυνομίας: «Πριν μιλήσουμε για το κόστος των «θέλω» της αστυνομίας, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα απαραίτητα για να αρχίσει ένα παιχνίδι. Δεν είναι όλα όσα ζητά η Ομόνοια προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός αγώνα».

...ποια είναι αυτά που κρίνεται ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα: «Το σύστημα φωτισμού τω κερκίδων. Είναι θέμα που το θέτει και στο Τσίρειο καθώς οι κάμερες δεν εντοπίζουν με ευκρίνεια λόγω του χαμηλού φωτισμού. Δεν ξέρω αν η ΚΟΠ θα βάζει παιχνίδι με το φως της ημέρας. Είναι και η αρίθμηση των θέσεων».

...το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν ήδη εγκριμένο, από τη στιγμή που αγωνίζονταν άλλες ομάδες: «Αρμόδια αρχή είναι η αρχή αδειοδότησης σταδίων. Από την στιγμή που γίνονταν παιχνίδια σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτό είπα ότι σε μια συνάντηση της Ομόνοιας με την αστυνομία τα δέκα πράγματα που ζητάνε να γίνουν 1-2».

...το κόστος των επισημάνσεων της αστυνομίας: «Οι παρατηρήσεις της αστυνομίας δεν έχουν κόστος δίπλα. Πρέπει να αξιολογηθούν οι επισημάνσεις και να δουν ποια είναι αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα και ποια μπορούν να γίνουν πιο μετά».

...τη συνδρομή των υπολοίπων ομάδων: «Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο ΚΟΑ έχει ένα κονδύλι για συντήρηση. Ούτως η άλλως θα γίνονταν κάποιες βελτιώσεις αλλά αυτές ήταν άσχετες με το θέμα της Ομόνοιας. Η Ομόνοια είπε ότι ήταν διατεθειμένη να δώσει ένα σεβαστό ποσό για βελτίωση του σταδίου με την μορφή δωρεάς. Αν καταλήξει η Ομόνοια με την αστυνομία σε 2-3 πράγματα σημαντικά μπορεί να προχωρήσει το θέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ