Επίσημη θέση της Ομόνοιας για τις προτάσεις που έχει δεχθεί για Κατελάρη

Δύο προτάσεις έχει δεχθεί η Ομόνοια για τον Φάνο Κατελάρη από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι πράσινοι με δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.
 
Επιβεβαίωσε ότι έγινε πρόταση από την ομάδα της Λάρνακας, όμως όχι το ύψος του ποσού που είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς αναφέρει πώς φθάνει τις 30.000.
 
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε ότι η πρόταση δεν περιείχε οικονομικά ανταλλάγματα.
 
Ακολουθεί δήλωση του εκπρόσωπου τύπου, Αντρέα Δημητρίου, σχετικά με τον Φάνο Κατελάρη: 

«Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό.  Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή.
 
Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους €30.000  ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR