Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Καινούργια δεδομένα, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φέρουν μαζεμένα νέα»

  13/06/2019 10:47
«Καινούργια δεδομένα, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φέρουν μαζεμένα νέα»

«Καινούργια δεδομένα, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φέρουν μαζεμένα νέα»

  13/06/2019 10:47

Νέα ανατροπή προκέυψε στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν, καθώς η αποχώρηση του Ζοάο Βίκτορ δεν ήταν προγραμματισμένη. Στο σύλλογο της Αμμοχώστου, ωστόσο, δεν ανησυχούν και παραπέμπουν στο χειρισμό της υπόθεσης Μπέκα Μικελτάντζε.

Η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια λειτουργεί ως εγγύηση ότι και το νέο, απρόσμενο κενό που άφησε η φυγή του Βραζλιάνου, θα καλυφθεί άμεσα και ποιοτικά, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Γεωργιανού. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας, για...

...την αποχώρηση του Βίκτορ: «Εδώ και δύο βδομάδες μας διεμήνυσε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Αυτό που του είπαμε, ήταν, πως εφόσον βρει ομάδα δεν θα μπούμε εμπόδιο. Δεν επιθυμούμε να κρατούμε κανένα  ποδοσφαιριστή με το ζόρι. Βρήκε την ομάδα στο Κατάρ και λύθηκε το συμβόλαιο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση. Αγωνίστηκε 4 συνεχόμενες χρονιές στην Ανόρθωση. Ήταν ο αρχηγός της ομάδας, ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές, πέτυχε 19 γκολ και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Όποτε αγωνιζόταν έδινε τον καλύτερο του εαυτό. Πλέον καλούμαστε να αντικαταστήσουμε ένα ποδοσφαιριστή που παίζει σε μια νευραλγική θέση».

...το αν το οικονομικό, με ένα καλύτερο συμβόλαιο ο λόγος της αποχώρησης: «Δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τους λόγους που αποχώρησε. Χάρισε και μέρος των δεδουλευμένων του. Είχε θετική η εξέλιξη στο οικονομικό κομμάτι για το πως λύθηκε η συνεργασία».

...το αν έκανε προεργασία ο Τιμούρ Κετσπάγια για την απόκτηση αμυντικού μέσου:  «Είναι ενήμερος ο προπονητής, και είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τις διεργασίες για αντικατάσταση του».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ο Ζοάο Βίκτορ φορά πλέον... πορτοκαλί!

...το αν η αποχώρηση του Βίκτορ ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση του Αρτυματά: «Ανοίγει και μια θέση επιπλέον για τον Κατάλογο Α΄. Διαμορφώνονται καινούργια δεδομένα για τον προγραμματισμό. Όλα αυτά είναι θέμα που αφορούν τον προπονητή. Κινείται πολύ γρήγορα, όπως έγινε και με τον Χατζηβασίλη, ο οποίος αποκτήθηκε λίγες μέρες μετά το θέμα που προέκυψε με τον Μικελτάντζε. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και πιστεύουμε ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιοδήποτε με ένα καλύτερο ποδοσφαιριστή».

...τις επόμενες αφίξεις για υπογραφές: «Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψουν στην Κύπρο όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτές οι βδομάδες θα φέρουν εξελίξεις στην κάθοδο ποδοσφαιριστών αφού θα αρχίσει προετοιμασία».

...τον Μαργκάσα: «Οι επόμενες δύο βδομάδες πιθανό να φέρουν μαζεμένα νέα αφού θα πρέπει να βρίσκονται στην Κύπρο για την προετοιμασία».

...τον τρόπο που κυλά ο προγραμματισμός: «Αν συγκρίνουμε και το πως κινούνται οι άλλες ομάδες, θεωρώ ότι κινούμαστε πιο γρήγορα σε σχέση με τις άλλες ομάδες».

...τον Μιχάλη Ιωάννου: «Παρακολουθήσαμε τον Μιχάλη. Τα πήγε αρκετά καλά. Το ίδιο και οι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους. Ο Μιχάλης Ιωάννου άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, αγωνίστηκε σε διψήφιο αριθμό αγώνων και πήρε την κλήση για την Εθνική Ανδρών».

...το πού θα γίνει η πρώτη προπόνηση στην παρουσία κόσμου: «Γράφτηκαν πάρα πολλά. Γίνονται έργα και στο ΓΣΖ που ήταν στις προτεραιότητες. Υπάρχουν σκέψεις για κάποια γήπεδα, όμως επιθυμούμε να γίνει εντός της επαρχίας Λάρνακας. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Αντώνης Καράς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας