Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Καταγγέλλει εκμετάλλευση από την PrimeTel ο Παπασταύρου!

  13/06/2019 14:38
Καταγγέλλει εκμετάλλευση από την PrimeTel ο Παπασταύρου!

Καταγγέλλει εκμετάλλευση από την PrimeTel ο Παπασταύρου!

  13/06/2019 14:38
Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Ομόνοιας! Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου που απαγόρευσε στην εταιρεία να βγει στην αγορά για αναζήτηση προσφορών ο Σταύρος Παπασταύρου προχώρησε σε δημόσια καταγγελία της PrimeTel!

Με δήλωσή του ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» μέμφεται την τηλεοπτική πλατφόρμα πως επί χρόνια αυξάνει τα κέρδη της εκμεταλλευόμενη τη δεινή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Προπονητής της Ομόνοιας από τον… Μάιο ο Μπεργκ!

«Για χρόνια η PrimeTel επανειλημμένα εκμεταλλευόταν την κακή οικονομική κατάσταση του Σωματείου μας, ώστε να αυξήσει τα κέρδη της. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε υπογράφοντας ένα νέο, δίκαιο, συμβόλαιο, πάντα σεβόμενοι την απόφαση του Δικαστηρίου. Για να το επιτύχουμε, χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου μας!», αναφέρει ο Παπασταύρου, ο οποίος πλέον «βάζει στο παιχνίδι» και το πιο ισχυρό όπλο της Ομόνοιας, τους πολυπληθείς οπαδούς της, προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερους όρους στη συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό η Ομόνοια είχε προχωρήσει σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου της με την PrimeTel, υπόθεση για την οποία εκκρεμεί η απόφαση του δικαστηρίου.|

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας