Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κωνσταντίνου: «Δύο στη θέση του Μιντίκκη»

  15/06/2019 16:06
Κωνσταντίνου: «Δύο στη θέση του Μιντίκκη»

Κωνσταντίνου: «Δύο στη θέση του Μιντίκκη»

  15/06/2019 16:06

Άλλη μια απώλεια, και αυτή στην αμυντική γραμμή, είναι υποχρεωμένη να καταγράψει η Νέα Σαλαμίνα, η οποία επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μιντίκκη (σ.σ. έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα).

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε τόσο για τη συγκεκριμένη εξέλιξη όσο και για τα υπόλοιπα θέματα στον προγραμματισμό της ομάδας. Συγκεκριμένα το μέλος της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας τοποθετήθηκε στον Super Sport FM 104.0 για...

...τα δεδομένα στην περίπτωση Μιντίκκη: «Δεν θέλουμε να κάνουμε επίσημη τοποθέτηση. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη. Θα έχουμε συζήτηση μαζί του και θα τοποθετηθούμε με επίσημη ανακοίνωση. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί του και να δούμε πως θα χωρίσουν οι δρόμοι μας. Έτσι είναι τα πράγματα. Χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να τοποθετηθούμε με δημόσια τοποθέτηση».

...το λόγο αποχώρησης ενός παίκτη που ήταν εκ των βασικών επιλογών και βοήθησε την ομάδα: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Φεύγει σαν φίλος. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Από εκεί και πέρα, και οι δυο πλευρές πήραμε την απόφαση να μην συνεχίσουμε χωρίς κανένα παράπονο».

...το αν θα γίνει ενίσχυση στην εν λόγω θέση: «Υπάρχουν οι Τιμόθεος Παύλου και Κωνσταντίνος Σεργίου που αγωνίζονται εκεί. Αν θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση, είναι καθαρά θέμα προπονητή. Εμείς ως διοίκηση, αν μας υποδείξει κάποιον παίκτη είναι υποχρέωσή μας να μπούμε σε διαπραγμάτευση μαζί του για επίτευξη συμφωνίας».

...το αν υπάρχει εξέλιξη με τον Κίνγκσλεϊ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήταν από τους βασικούς συντελεστές που πραγματοποιήσαμε την πορεία μας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Τα μηνύματα που έχουμε από τον ίδιο είναι θετικά. Περιμένουμε την κατάληξη».

...τον νεοφερμένο Ντελγκάδο: «Ναι, αναμένεται να έρθει Κύπρο στις πρώτες μέρες του Ιουλίου, αν ολοκληρωθούν με επιτυχία οι ιατρικές εξετάσεις, θα ενεργοποιηθεί και το συμβόλαιο του»

...το τι ισχύει με τον Γκολομπάρτ: «Ακούμε διάφορες φήμες. Ήρθε μια πρόταση που δεν μας βρήκε ικανοποιημένους. Η σωστή διαδικασία όμως είναι να αποταθούν κοντά μας. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Εμείς υπολογίζουμε κανονικά στον ποδοσφαιριστή».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας