Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σ' αυτόν θα στηρίξει την επίθεση ο ΑΠΟΕΛ-Έρχεται στην Κύπρο

  16/06/2019 14:32
Σ αυτόν θα στηρίξει την επίθεση ο ΑΠΟΕΛ-Έρχεται στην Κύπρο

Σ' αυτόν θα στηρίξει την επίθεση ο ΑΠΟΕΛ-Έρχεται στην Κύπρο

  16/06/2019 14:32
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Λίνους Χαλένιους στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές τόσο με την ομάδα του, Σούντσβαλ, όσο και τον ίδιο τον παίκτη.
 
Σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση ο εκλεκτός του Ντομένικο Τέτι έρχεται στην Κύπρο μέσα στην εβδομάδα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
 
Εάν όλα κυλήσουν ομαλά κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται και στην πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών στην Κύπρο, πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προσφορά του ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με τους Σουηδούς ανερχόταν στις 187.000 ευρώ, ενώ θα διπλασιαζόταν με διάφορα μπόνους που θα υπήρχαν στο συμβόλαιο.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι επανήλθαν – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες – με αισθητά βελτιωμένη πρόταση ποσού ύψους 300.000 ευρώ, την οποία αποδέχθηκε η Σούντσβαλ, κάτι που δείχνει και τη θέληση των ανθρώπων της ομάδας να ενισχυθούν σημαντικά σε μια θέση στην οποία η ομάδα υστέρησε την περασμένη σεζόν.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας