Παιχνίδι με τη φωτιά για Απόλλωνα και Ρομπέρζ

Ό,τι μέχρι χθες υπήρχε στο τραπέζι απλώς ως πιθανότητα, έχει πλέον μετατραπεί σε βεβαιότητα. Το γυαλί στη σχέση Απόλλωνα-Ρομπέρζ δεν είναι απλά ραγισμένο, αλλά θρυμματισμένο. Ποιος όμως κινδυνεύει περισσότερο από τα αιχμηρά κομμάτια;

Οι ευθύνες γι’ αυτήν την κατάληξη προφανώς βαραίνουν και τις δύο πλευρές. Ποιος έκανε το πρώτο… φάουλ και ποιος φορτώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης είναι κουβέντα άνευ ουσίας, αν και ο σύλλογος και ο παίκτης δεν δημοσιοποιήσουν πλήρως τα γεγονότα και τη δική τους οπτική γωνία των πραγμάτων.

Μία ή άλλη, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και πλέον το μείζον είναι τι μέλλει γενέσθαι. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών εκτείνεται ως το 2022 και μετά τα χθεσινά η συνέχιση της συνεργασίας έχει καταστεί αμοιβαία ανεπιθύμητη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ανακοίνωσε τον δεύτερο τερματοφύλακα ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας προφανώς δεν έχει συμφέρον να πληρώνει για άλλη μια τριετία έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα παίζει, δεν θα του αποφέρει αποζημίωση και, τουναντίον, τον υποχρεώνει να βγάλει έξτρα κονδύλι για την απόκτηση αντικαταστάτη του.

Ο λεμεσιανός σύλλογος δεν θέλει επίσης να δει τον Ρομπέρζ σε άλλη κυπριακή ομάδα, όπως κατά πάσα… βεβαιότητα θα συμβεί σε περίπτωση λύσης του συμβολαίου του Γάλλου, αφού τώρα είναι αδύνατον για οποιονδήποτε εγχώριο ανταγωνιστή να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των «κυανολεύκων».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλωνα-Από Θεσσαλονίκη μέχρι Καζακστάν

Η μόνη διέξοδος που του απομένει, συνεπώς, είναι η πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά προς τούτο χρειάζεται να βρεθεί σύλλογος που αφ’ ενός θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Απόλλωνα, αφ’ ετέρου θα πείσει τον παίκτη να φύγει από την Κύπρο.

Το δεύτερο σκέλος προβάλλει ως το πιο δύσκολο, καθώς ο Ρομπέρζ μόλις αγόρασε σπίτι στη Λεμεσό και δεν σκέφτεται μετακίνηση της ετοιμόγεννης συζύγου του. Αν δεν πάει σε ομάδα του εξωτερικού και ο Απόλλωνας δεν λύσει το συμβόλαιό του, τότε οδηγείται ουσιαστικά στη… συνταξιοδότηση, αφού το καλοκαίρι του 2022 θα είναι 35 ετών και θα προέρχεται από τριετή αγωνιστική απραξία.

Ο καιρός θα δείξει ποια από τις δύο πλευρές θα βγει (περισσότερο) ζημιωμένη από τις χθεσινές εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα