Ο... ΑΠΟΕΛ της Σλοβακίας έχει επιθετικούς «φωτιά» αξίας 3.5 εκατομμυρίων

Ως μια αρκετά δύσκολη πιθανή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Κύπριος προπονητής, Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Μιλώντας στον Active έδωσε τη δική του γνώμη για τους πρωταθλητές Σλοβακίας, στους οποίους διετέλεσε προπονητής τη σεζόν 2015-16, μοιράζοντας τις πιθανότητες πρόκρισης στο 50-50 εφόσον η Σλόβαν περάσει το εμπόδιο της Σουτιέσκα. 

Τα τελευταία χρόνια όπως τόνισε έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια με επενδύσεις για το νέο γήπεδο και αρκετά λεφτά για αγορά ποδοσφαιριστών με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος στον ΑΠΟΕΛ με τη Σλόβαν γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έχουν επενδυθεί πολλά λεφτά. Μόνο οι τρεις επιθετικοί αξίζουν 3.5 εκατομμύρια. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο σε ένα νέο γήπεδο που έχουν κτίσει πρόσφατα. Έχουν ένα πρόεδρο που έχει μεγάλα όνειρα».

Για τις αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια: «Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές, τότε αγοράσαμε μόλις ένα ποδοσφαιριστή. Εγώ είχα δώσει την ευκαιρία στον τερματοφύλακα, τον Ντομινίκ Γκράιφ που τώρα νομίζω είναι υποψήφιος μεγάλων ομάδων. Τα τελευταία δύο χρόνια η Σλόβαν έχει επενδύσει πολλά χρήματα και στις μεταγραφές και στο νέο στάδιο. Είναι μία ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ, στα πιο πολλά παιχνίδια έχει την κυριαρχία και τον έλεγχο αυτή είναι η φιλοσοφία της. Είναι η πιο μεγάλη ομάδα της χώρας, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν ο ΑΠΟΕΛ υποτιμήσει θα κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ο ΑΠΟΕΛ της Σλοβακίας θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν της Κύπρου. Ο κρυφός πόθος του προέδρου είναι να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ’ γι’ αυτό έγινε και το νέο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Είναι πάρα πολύ φανατικοί, έχουν ultras, ο ΑΠΟΕΛ θα ζήσει καυτή ατμόσφαιρα».

Για το περσινό πρωτάθλημα: «Με την ποιότητα που είχε το έκανε να φαίνεται εύκολο. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, είναι όπως την Αγγλία, όταν παίζεις με μικρομεσαίες υποφέρεις».

Για το τι ξεχωρίζει: «Η επιθετική γραμμή τους είναι φωτιά».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι σε ψηλό επίπεδο. Αυτή την εποχή είναι δύσκολο, δεν πρέπει να την υποτιμήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι