Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Aποκαλύψεις Πετρίδη για Μοράις, τον τελείωσε αγωνιστικά-Τι θα συζητήσουν

  24/06/2019 12:04
Aποκαλύψεις Πετρίδη για Μοράις, τον τελείωσε αγωνιστικά-Τι θα συζητήσουν

Aποκαλύψεις Πετρίδη για Μοράις, τον τελείωσε αγωνιστικά-Τι θα συζητήσουν

  24/06/2019 12:04
Αποκαλυπτικός όσον αφορά στο μέλλον του Νούνο Μοράις στον ΑΠΟΕΛ ήταν ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της καινούργιας φανέλας της ομάδας της Λευκωσίας ενόψει της νέας σεζόν.
 
Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων τόνισε τον σεβασμό για τα όσα έχει πετύχει ο Πορτογάλος με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και σημείωσε το τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία των δύο πλευρών.
 
Όπως είπε αγωνιστικά δεν υπάρχει σκέψη για αξιοποίηση του Νούνο Μοράις, αλλά από τις επαφές θα του γίνει κρούση για να αξιοποιηθεί σε κάποιο πόστο της ομάδας.
 
«Mε όλο τον σεβασμό προς τον Νούνο… Ο Μοράις είναι εξαίρεση στη σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Του εξηγήθηκε και του ιδίου. Από την στιγμή που αγωνιστικά δεν θα βρίσκεται ως πρώτη επιλογή, και παρόλο που του έγινε μία πολύ καλή πρόταση οικονομικά. 
 
Παρόλο που του κάναμε μία πρόταση στο επίπεδο που αποδέχτηκαν όλοι οι άλλοι. Ο ίδιος επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Το τελευταίο διάστημα αναπτύχθηκαν άλλες μεταγραφές.
 
Σεβόμενοι τον άνθρωπο, Νούνο Μοράις, εμείς σκεφτόμαστε να τον αξιοποιήσουμε από άλλο πόστο, εξ ου και τον έχουμε καλέσει να έρθει στην Κύπρο για να κάτσουμε να βρούμε μία λύση αξιοποίησης από άλλο πόστο».

Μετά από σχετική ερώτηση απάντησε ότι δεν νομίζει ότι υπάρχει περίπτωση ο ποδοσφαιριστής να αξιοποιηθεί αγωνιστικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας