Ο Ελλαδίτης που «σπρώχνει» τον Πάβλοβιτς στον ΑΠΟΕΛ!

Θα εντάξει στο δυναμικό του ο ΑΠΟΕΛ τον παίκτη που εν πολλοίς τον άφησε εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ πριν τρία χρόνια; Ολοένα και περισσότερες ενδείξεις συνηγορούν πως οι «γαλαζοκίτρινοι» ενδιαφέρονται με ζέση για τον Αντρίγια Πάβλοβιτς.

Ο 25χρονος Σέρβος, ο οποίος τον Αύγουστο του 2016 είχε σκοράρει στο εντός έδρας 1-0 της Κοπεγχάγης στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στη Ράπιντ Βιέννης, αλλά το ισχύον ως το 2021 συμβόλαιό του δεν αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μετακίνησή του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Τον (πρώην) παρτενέρ του Πιέρου «χτυπά» ο ΑΠΟΕΛ!

Οι τρεις λόγοι της εξόδου
Γιατί όμως οι «πράσινοι» παραχωρούν έναν παίκτη που έχει παίξει μόλις ένα χρόνο για τη φανέλα τους και τους κόστισε €1.300.000; Οι λόγοι είναι τρεις:

1.Ο Πάβλοβιτς αποτελούσε προσωπική επιλογή του πρώην προπονητή της ομάδας, Γκόραν Τζούρισιν, τον οποίο στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου διαδέχτηκε ο Ντίτμαρ Κίμπαουερ που φέρεται να μην έχει πειστεί απόλυτα για την αξία του 25χρονου επιθετικού

2.Μια μέρα μετά τη μεταγραφή του στη Ράπιντ ο Πάβλοβιτς τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός προπονήσεων για 74 μέρες. Έχασε δηλαδή όλη την προετοιμασία και λίγο μετά την επιστροφή του ήλθε η αλλαγή προπονητή, με αποτέλεσμα σε όλη την περασμένη σεζόν να μετρήσει μόλις πέντε 90λεπτα.

3.Η απόκτηση του Σενεγαλέζου Αλιού Μπατζί τον Φεβρουάριο άφησε τον Πάβλοβιτς εκτός βασικών επιλογών, ενώ -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αυστρία- η απόκτηση αυτό το καλοκαίρι του 23χρονου Ελλαδίτη επιθετικού Ταξιάρχη Φούντα από τη Ζανκτ Πέλτεν άνοιξε την πόρτα εξόδου για τον Σέρβο.

Οι πιθανότητες μεταγραφής
Ήδη από τα μέσα του περασμένου μήνα ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Φρανκ Σράινερ, είχε δηλώσει πως η μεταγραφή είναι πιθανό σενάριο, αν βρεθεί προσφορά που θ’ αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες. «Δεν υπάρχει πίεση χρόνου», δήλωνε τότε ο Σράινερ.

Τον Ιούνιο η Ράπιντ πόνταρε στην εύρεση ενός συλλόγου από το εξωτερικό, ο οποίος θα ήταν διατεθειμένος να της δώσει τα €1.300.000 (ενδεχομένως και κάτι παραπάνω) που η ίδια πλήρωσε στην Κοπεγχάγη για την απόκτηση του, εξ ου και τα αυστριακά Μ.Μ.Ε. έδιναν εξαιρετικά λίγες πιθανότοτες αποχώρησης του παίκτη.

Ωστόσο δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους οι Αυστριακοί εμφανίζονται πρόθυμοι να συζητήσουν (και) σε άλλη βάση. Το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2021 καθιστά εφικτό και τον μονοετή δανεισμό του (με ή χωρίς δυνατότητα αγοράς το καλοκαίρι του 2020) και μένει ν’ αποδειχθεί αν μετά τους Ούρος Μάτιτς και Άλεφ ο ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει και τρίτο παίκτη με το ίδιο καθεστώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε