Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν πήγε στο Κολόσσι ο Ρομπέρζ

  15/07/2019 09:59
Δεν πήγε στο Κολόσσι ο Ρομπέρζ

Δεν πήγε στο Κολόσσι ο Ρομπέρζ

  15/07/2019 09:59
Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της Παρασκευής στην omada.com.cy, στο οποίο αναφερόταν ότι το πιο πιθανό σενάριο ήταν η μη εμφάνιση του Βαλεντέν Ρομπέρζ στην προπόνηση της 15 Ιουλίου, όταν και εξέπνευσε η άδεια που του είχε παραχωρηθεί από τον Απόλλωνα.

Ο 32χρονος Γάλλος δεν εμφανίστηκε στο Κολόσσι και πλέον μένει να φανεί, αν ήταν κάτι που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών ή θα προκαλέσει νέες εξελίξεις στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ούτως ή άλλως αντιμετωπίζεται ως ξένο σώμα από το λεμεσιανό σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ξένο σώμα» για τον Απόλλωνα ο Ρομπέρζ
 
Ο Ρομπέρζ παραμένει αμετακίνητος στη θέση του (σ.σ. λύση του συμβολαίου με χάρισμα όσων έχει λαμβάνειν από την περασμένη περίοδο και για τα υπόλοιπα τρία χρόνια της συνεργασίας), όπως ακριβώς και ο λεμεσιανός σύλλογος στην πρόθεσή του να αποδεσμεύσει τον παίκτη μόνο για ομάδα του εξωτερικού και έναντι σοβαρού οικονομικού ανταλλάγματος.

Για τον Ρομπέρζ αυτή η προοπτική, ιδίως μετά τη γέννηση των διδύμων του, απλά δεν υφίσταται, ενώ και ο Απόλλωνας του δείχνει πως πλέον τον αντιμετωπίζει ως ξένο σώμα. Είναι χαρακτηριστικό πως την Παρασκευή το όνομα του Γάλλου σβήστηκε από τη λίστα των παικτών που λαμβάνουν ενημερώσεις για τις προπονήσεις και ό,τι άλλο αφορά την ομάδα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας