«Για την ώρα δεν υπάρχει κανένα ηχηρό όνομα στη λίστα»

Το προφίλ του υπό αναζήτηση επιθετικού, το δεύτερο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και οι υποθέσεις των Βαλεντέν Ρομπέρζ και Μάριου Στυλιανού σχολιάστηκαν από τον Φανούριο Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport FM και τοποθετήθηκε για...
...την προετοιμασία εν όψει του επαναληπτικού με την Ζαλγκίρις: «Κάναμε το πρώτο βήμα και πρέπει να διαχειριστούμε το υπέρ μας προβάδισμα για να πάρουμε την πρόκριση. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε κι άλλα πράγματα να δούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ίσως να παίξουν περισσότερο κάποιοι από τους νέους παίκτες ή και μερικοί που δεν είχαν αγωνιστεί στην Μαριούπολη».

...το αν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι: «Σίγουρα η ομάδα ήταν αρκετά καλή, αλλά αλίμονο αν βγάζαμε συμπεράσματα από ένα ενενηντάλεπτο, στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα θα βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν οι νεοφερμένοι και η ομάδα θα αποκτήσει ομοιογένεια. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Απόλλωνας και ΑΕΚ για... ολοκλήρωση του έργου!

...την κατάσταση των τραυματιών και του Ενσούε: «Ο Χάμπος και ο Περέιρα ανεβάζουν ρυθμούς. Θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση κατά πόσο θα είναι στην αποστολή. Ο Σελίμοβιτς θα είναι εκτός γιατί αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα της Ζαλγκίρις. Ο Ενσούε κάνει διπλές προπονήσεις για να προλάβει να είναι σε ετοιμότητα. Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα είναι έτοιμος».

...το θέμα του Ρομπέρζ: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι θα γίνει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν υπάρχει ουδέν νεότερο. Οι επόμενες ώρες, ίσως να φέρουν κάτι. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία πρόταση για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Δεν πήγε στο Κολόσσι ο Ρομπέρζ

...τις προσπάθειες απόκτησης επιθετικού: «Επειδή έχουμε διαβάσει ότι θα έρθει σπουδαίο όνομα επιθετικού, είναι καλύτερα να μην δημιουργούμε προσδοκίες γιατί στο τέλος μπορεί να μην είναι έτσι. Μπορεί να είναι και ο πιο άσημος ποδοσφαιριστής, αλλά να έχει τα στοιχεία που θέλει ο κ. Αυγουστή. Δεν είπαμε ποτέ ότι θα έρθει παίκτης που είναι γνωστός στο κοινό. Είδαμε και στο παρελθόν ότι ήρθαν άσημοι παίκτες και διέπρεψαν και ονόματα που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Για την ώρα δεν υπάρχει κανένα ηχηρό όνομα στη λίστα του κ. Αυγουστή. Υπάρχουν τρία ονόματα που εξετάζονται και για να είμαι σωστός δεν είναι κανένας από αυτούς το ηχηρό όνομα που περιμένει ο κόσμος ή και οι συνάδελφοι».

...τον Μάριο Στυλιανού και αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες: «Δεν γνωρίζουμε κάτι. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος ενδιαφέρεται και για ποιον. Έχετε ακούσει από τον Απόλλωνα ότι ο Μάριος Στυλιανού είναι εκτός πλάνων; Δεν έχει έρθει τίποτα από εμάς από καμία ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών