«Δεν μπορώ να απαντήσω, αν στέλνει μήνυμα...»

Το πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, η πρόβα τζενεράλε εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ, η πρώτη εμφάνιση των Σάβιτς και Άλεφ, ο κόσμος στις κερκίδες (εν τη απουσία κάρτας φιλάθλου), όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην απόφαση του Πάολο Τραμετσάνι ν' αφήσει για 120 λεπτά στον πάγκο τον Γιώργο Εφραίμ.

Στην αρχή της νέας περιόδου ο Ιταλός δείχνει να συνεχίζει από εκεί, όπου σταμάτησε την περασμένη αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Κύπριου διεθνούς άσου, η περιθωριοποίηση του οποίου προκαλεί συζητήσεις αλλά και έντονη δυσφορία στον κόσμο των πρωταθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Η φημολογία για Εφραίμ-Ανόρθωση και η απάντηση του ΑΠΟΕΛ

Μιλώντας στον ACTIVE (107.4 & 102.5) ο Νεκτάριος Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση. Αναλθυτικά η τοποθέτησή του:

«Το ποιους ποδοσφαιριστές χρησιμοποιεί ο προπονητής είναι καθαρά επιλογή του. Αυτό έκρινε και αυτό έπραξε. Έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό δεν τους χρησιμοποίησε. Δεν μπορώ να απαντήσω, αν στέλνει μήνυμα με αυτή την επιλογή του. Αν εννοείτε ότι ο προπονητής έχει πει ότι δεν υπολογίζει τον Εφραίμ, τον Στάθη ή τον Μηνά, είναι διαφορετικές περιπτώσεις, γιατί και οι τρεις πήραν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Συζητούμε για το τι συνέβηκε χθες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Η θέση των παλαίμαχων: Δεν το αντιλαμβανόμαστε για Εφραίμ και Αλωνεύτη

Καταλαβαίνω ότι η υπόθεση με τον Εφραίμ έχει ένα βάθος χρόνου, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει μεταφερθεί επίσημα οτιδήποτε από πλευράς προπονητή για το θέμα του Γιώργου Εφραίμ και δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς του επίσημου ΑΠΟΕΛ, και εννοώ τη διοίκηση, για οτιδήποτε άλλο πέραν από το να βρίσκεται ο Γιώργος στο ρόστερ της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Νέα επίθεση σε Τραμετσάνι: Φαίνεται έχει και υπαρξιακό πρόβλημα

Το αντίθετο θα έλεγα. Ο Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές τον ΑΠΟΕΛ. Αλλά δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη συζήτηση από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και αυτός χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ορθότερο. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα, για το οποίο ρωτά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Το έχουμε απαντήσει αρκετές φορές ότι είναι θέμα του προπονητή. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο για να προσθέσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια