Αυγουστή: Μην ξαφνιαστείτε να δείτε και οκτώ αλλαγές, κρίθηκα δίκαια πέρσι

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση ήταν με το πέρας της αναμέτρησης ο Σωφρόνης Αυγουστή. 

«Στη φετινή χρονιά κρίθηκα δίκαια τον Ιανουάριο γιατί πίστεψα πως κάποιοι θα δώσουν λύσεις αλλά δεν έδωσαν και δεν υπάρχουν πλέον στην ομάδα. Αυτοί που ήρθαν θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κύπριος προπονητής. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ποδοσφαιριστές για τη δεύτερη νίκη. Ξέραμε πως αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μέρος της προετοιμασίας μας και ετοιμαστήκαμε. Βλέπουμε τη συνέχεια, θα μάθουμε απόψε τον αντίπαλο μας. Τους έχω δει, θα είναι δύσκολη η συνέχεια και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα έχει βάθος, ποιότητα που θα μου δώσουν λύσεις. Σέβομαι τους παίκτες και θα προσπαθήσω να τους έχω ετοιμοπόλεμους. Μην ξαφνιαστείτε να δείτε και 8 αλλαγές. Θα προσπαθήσω να είμαστε όσο πιο δυνατοί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ακόμη, σήμερα καταφέραμε να έχουμε τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Να του δώσω συγχαρητήρια, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και βοήθησε και στα δύο παιχνίδι».

Για τον κόσμο, είπε: 

«Ευχαριστώ και τον κόσμο που μας στήριξε. Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζεις με τόσο λίγο κόσμο για μια ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζετε με γεμάτες κερκίδες, με ατμόσφαιρα».

Και στο τέλος ανέφερε:

«Τα τελευταία χρόνια που είμαι την ομάδα δεν είχαμε κάτι με κάποιον ποδοσφαιριστή. Είναι συνεργασία, έχουμε τον ίδιο σκοπό και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Υπάρχει μια γραμμή στα αποδυτήρια, το γνωρίζουν, δεν χρειάζονται λόγια. Για τους νέους, πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στην λειτουργία της ομάδας. Να ξεκαθαρίσω κάτι. Στη φετινή χρονιά κρίθηκα δίκαια τον Ιανουάριο γιατί πίστεψα πως κάποιοι θα δώσουν λύσεις αλλά δεν έδωσαν και δεν υπάρχουν πλέον στην ομάδα. Αυτοί που ήρθαν θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία