Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έκλεισε η μεταγραφή Καζού-Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

  20/07/2019 09:35
Έκλεισε η μεταγραφή Καζού-Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Έκλεισε η μεταγραφή Καζού-Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

  20/07/2019 09:35
Τίτλοι-τέλους μπήκαν οριστικά στο σίριαλ για τη μεταγραφή του Καζού, ο οποίος στην περσινή χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ από την Σάντος.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι ήθελαν να κρατήσουν και στη νέα περίοδο το Βραζιλιάνο, όμως δεν έφεραν καρπούς οι προσπάθειες. Πάντως, ο Καζού θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μιας και η Σάντος ανακοίνωσε την παραχώρησή του στην Μπράγκα.
 
Η ομάδα από την Βραζιλία αναφέρει ότι στην πώληση του παίκτη προνοείται ποσοστό 15% σε ενδεχόμενο μεταπώλησής του από την Μπράγκα.
 
 
Σύμφωνα με Μέσα της χώρας, οι Πορτογάλοι θα καταβάλουν €350.000 για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ταξίδεψε χθες για τη χώρα της Ιβηρικής, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη οι Βραζιλιάνοι υπενθυμίζουν ότι πλην της Μπράγκα για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου άσου είχε ενδιαφερθεί και ο ΑΠΟΕΛ και αποκαλύπτουν ότι η δική τους πρόταση προέβλεπε διετές συμβόλαιο για τον παίκτη με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας