Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μία αλλιώτικη χρονιά με περισσότερο βάρος για τον ντε Βινσέντι

  20/07/2019 11:13
Μία αλλιώτικη χρονιά με περισσότερο βάρος για τον ντε Βινσέντι

Μία αλλιώτικη χρονιά με περισσότερο βάρος για τον ντε Βινσέντι

  20/07/2019 11:13
Η φετινή σεζόν για τον Τόμας ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ θα είναι πιο απαιτητικοί. Ο Αργεντινός ετοιμάζεται για πέμπτη του χρονιά στους γαλαζοκίτρινους και πλέον οι ευθύνες του θα είναι μεγαλύτερες.
 
Όπως σημείωσε και ο ίδιος στη συνέντευξή του στην Cablenet την περίοδο της προετοιμασίας, αισθάνεται ηγέτης ακόμη και αν δεν φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
 
Η αρχηγία, όμως, έχει ειδικό βάρος. Ειδικά σε μία ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ. Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, ο ντε Βινσέντι παίρνει αυτό το ρόλο μετά τις αποχωρήσεις των Νεκτάριου Αλεξάνδρου τον περασμένο Ιανουάριο και του Νούνο Μοράις αυτό το καλοκαίρι.
 
Ο ίδιος το νιώθει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το ρόλο. «Μέσα στο γήπεδο νιώθω υπεύθυνος, μου αρέσει να νιώθω υπεύθυνος, αυτή την πίεση ας πούμε γιατί χωρίς αυτή την πίεση δεν μπορώ να ζήσω, δεν μπορώ να παίξω. Νιώθω υπεύθυνος, νιώθω ηγέτης, όπως ο καθένας με τον τρόπο του. Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα, το εννοώ αυτό. Τώρα χρειάζεται να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να νιώσουμε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας».
 
Η χρονιά θα είναι αλλιώτικη για τον 30χρονο Αργεντινό που δηλώνει πιο ώριμος από ποτέ. Ο ΑΠΟΕΛ με αρκετούς νεοφερμένους στο ρόστερ του χρειάζεται την καθοδήγηση παικτών όπως ο Τόμας ντε Βινσέντι, αλλά και των υπόλοιπων παλιών της ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας