Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πήρε επίσημη θέση για Εφραίμ η Ανόρθωση-Τι αφήνεται να εννοηθεί

  20/07/2019 16:34
Πήρε επίσημη θέση για Εφραίμ η Ανόρθωση-Τι αφήνεται να εννοηθεί

Πήρε επίσημη θέση για Εφραίμ η Ανόρθωση-Τι αφήνεται να εννοηθεί

  20/07/2019 16:34
Ο παραγκωνισμός του Γιώργου Εφραίμ από τον Πάολο Τραμετσάνι δημιούργησε διάφορους ψιθύρους για ενδιαφέρον από άλλες ομάδες να εντάξουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους εφόσον μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.
 
Μία από αυτές τις ομάδες είναι η Ανόρθωση, που για πρώτη φορά δια μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Σάββα Πηλακούτα, τοποθετείται γι’ αυτή τη φημολογία.
 
 
«Δεν υπάρχει θέμα αυτή την στιγμή. Σε περίπτωση που διαφοροποιηθούν τα δεδομένα για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή δεν αποκλείουμε να κάνουμε κίνηση. Για την ώρα με τα δεδομένα που υπάρχουν και τον ποδοσφαιριστή να διατηρεί συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ, το θεωρώ κάπως απομακρυσμένο. Κινούμαστε πάντως για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης» ανάφερε στον Super Sport FM.
 
Πάντως, μέσω της απάντησής του είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται η Ανόρθωση να μπει σε συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή, αλλά είναι επίσης αντιληπτό ότι η ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνει για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Μία θέση που αγωνίζεται ο Εφραίμ.
 
Aξίζει να ξεκαθαριστεί ότι από τον ΑΠΟΕΛ τονίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί σε καμία ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας