Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Ήμασταν… φτωχή ομάδα ώστε να ανταγωνιστούμε τον ΑΠΟΕΛ»

  20/07/2019 17:30
«Ήμασταν… φτωχή ομάδα ώστε να ανταγωνιστούμε τον ΑΠΟΕΛ»

«Ήμασταν… φτωχή ομάδα ώστε να ανταγωνιστούμε τον ΑΠΟΕΛ»

  20/07/2019 17:30
Για δύο χρονιές (2014-16) έπαιξε στην Ομόνοια ο Άντραζ Κιρμ, ο οποίος σε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του (siol.netσχολιάζει τη θητεία του στους πράσινους.
 
Αναφέρεται στα αγωνιστικά θέματα και την επιθυμία των πρασίνων για πρωτάθλημα που όμως κατέστη ανέφικτο.
 
Ο 34χρονος Σλοβένος μιλά για προπονήσεις με… χαμηλή ποιότητα και σημειώνει ότι θα έρχεται πάντως ξανά στην Κύπρο προκειμένου να ζήσει.
 
Για τη θητεία στην Ομόνοια: «Πήγα από την Ολλανδία, όπου όλα ήταν διαφορετικά. Πιο επαγγελματικά. Δεν λέω ότι δεν είναι επαγγελματίες στην Κύπρο, αλλά είναι διαφορετικά. Πολύ πιο αργά. Οι προπονήσεις, είναι, επίσης, διαφορετικές, με λιγότερη ποιότητα. Ήμουν σε μία καλή ομάδα και δεν θα έπρεπε να γίνονται λάθη. Η Ομόνοια ήθελε ξανά το πρωτάθλημα, αλλά είχαμε πολλά προβλήματα, έτσι δεν πετύχαμε. Ήμασταν... φτωχή ομάδα (σ.σ. εννοεί ποιοτικά) ώστε να ανταγωνιστούμε τον ΑΠΟΕΛ και άλλες δυνατές ομάδες».
 
Για τη ζωή στην Κύπρο: «Τι να πω; Θα ήμουν χαρούμενος να γύριζα εκεί ξανά. Όχι μόνο για διακοπές, είναι πολύ ωραία να ζεις στην Κύπρο. Είναι τόσο ωραία».
 
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Έχουν αναπτυχθεί αρκετά. Τώρα κάνουν μεγάλα βήματα μπροστά και ως εθνική ομάδα. Υπάρχουν πολλοί ξένοι στο πρωτάθλημα. Πορτογάλοι, Βραζιλιάνοι… Ατομικά είναι καλοί, αλλά τακτικά χειρότεροι. Το πρωτάθλημα είναι ψηλής ποιότητας. Οι πρώτες έξι ομάδες παίζουν για τον τίτλο. Στην Ευρώπη, οι κυπριακές ομάδες έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές. Το γήπεδα είναι πολύ καλά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας