Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Οψιόν για να αγοράσει τον Ζαχίντ του χρόνου ο Παναθηναϊκός»

  21/07/2019 09:45
«Οψιόν για να αγοράσει τον Ζαχίντ του χρόνου ο Παναθηναϊκός»

«Οψιόν για να αγοράσει τον Ζαχίντ του χρόνου ο Παναθηναϊκός»

  21/07/2019 09:45
Είναι λίγο πολύ γνωστό ότι ο Γκαγιάς Ζαχίντ βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι επιθυμούν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της περιόδου υπό τη μορφή δανεισμού.
 
Το νέο που φαίνεται να προκύπτει μέσα από την πρόταση του τριφυλλιού, αφορά την οψιόν αγοράς την οποία επιδιώκει η ομάδα της Αθήνας, με σκοπό να κάνει δικό της τον Νορβηγοπακιστανό άσο των γαλαζοκιτρίνων.
 
Αυτό υποστηρίζει Ελλαδική ιστοσελίδα, αναφέροντας ότι ο Ζαχίντ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στις 100-150 χιλιάδες ευρώ και το θέμα που απομένει είναι η συγκατάθεση των πρωταθλητών. 
 
Ο Γιώργος Δώνης πιστεύει ιδιαίτερα στις δυνατότητες του παίκτη αφού μπορεί ν' ανοίξει διαδρόμους και να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι του Παναθηναϊκού μέσα από την πολύ καλή τελική πάσα, στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει. 
 
Το δημοσίευμα του Sdna.gr:

«Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του παίκτη και θέλουν να τον κρατήσουν στο Κορωπί και πέρα από το έτος δανεισμού του. Για αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το «Sportime» σε ρεπορτάζ του, επιχειρείται συνεργασία με τον παίκτη και τον ΑΠΟΕΛ, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να μπορέσει η ομάδα να κάνει τον Νορβηγό δικό της με αγορά.

Το τριφύλλι έχει έρθει επί της ουσίας σε καλό σημείο στις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ο οποίος έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στα 100-150 χιλιάδες ευρώ, αλλά το θέμα είναι η κυπριακή ομάδα, η οποία επιθυμεί να κάνει «απόσβεση» τουλάχιστον για το 1 εκατομμύριο ευρώ που είχε δώσει στη Βαλερένγκα για χάρη του. Το σίγουρο είναι, ότι δεν πρόκειται για παίκτη ενός χρόνου, αλλά με μακροχρόνια προοπτική και στον Παναθηναϊκό επιδιώκουν το deal του δανεισμού, με μια οψιόν ικανή να πληρώσουν του χρόνου και να τον αποκτήσουν του χρόνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας