Γνωρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατός, όμως τονίζουν τη δική τους γενναιότητα

Ιστορικές στιγμές ζουν στην Σουτιέσκα, καθώς για πρώτη φορά ομάδα από το Μαυροβούνιο παίρνει πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μετά την Σλόβαν, μπροστά της ξεπροβάλλει ο ΑΠΟΕΛ.
 
Ο χρυσός σκόρερ της Σουτιέσκα, στη ρεβάνς με την Σλόβαν, Αλεξάνταρ Σοφράνακ, σε δηλώσεις του σε Μέσο της χώρας σημείωσε ότι γνωρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ισχυρός, όμως έδειξε πίστη για να περάσουν από τους γαλαζοκιτρίνους.
 
Για την πρόκριση: «Είμαστε ευτυχείς, αλλά δεν υπάρχει ευφορία, είμαστε επικεντρωμένοι στα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να παίξουμε το ίδιο όπως με τους Σλοβάκους. Θα πολεμήσουμε από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή, θα αγωνιστούμε για κάθε μπάλα στο παιχνίδια. Η επιτυχία αυτή μας δίνει περισσότερη εμπιστοσύνη για τους αγώνες με τους Κυπρίους»
 
Για τα παιχνίδι με την Σλόβαν: «Σκοράραμε δύο τέρματα απέναντι στους Σλοβάκους. Η ευτυχία συνοδεύεται από τόλμη, αλλά η ουσία της ιστορίας είναι ότι πετύχαμε τους στόχους μας επειδή πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτούς. Διότι δεν μείναμε στα λόγια, δεν μείναμε στο μισό του γηπέδου και θρηνούσαμε, αλλά επιτεθήκαμε και δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις. Όσον αφορά τη διαδικασία των πέναλτι, δεν είχα αμφιβολία αν θα προχωρήσουμε περισσότερο διότι έχουμε την Βλάντανα Γκιλτζέν (σ.σ. τερματοφύλακας της ομάδας). Ήμουν σίγουρος ότι θα απέκρουε τουλάχιστον δύο πέναλτι».
 
Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είπα ήδη ότι θα παίξουμε ενάντια στους Κύπριους, όπως και με τους Σλοβάκους. Θα είμαστε γενναίοι, ισχυροί και πειθαρχημένοι. Παίζουμε τον πρώτο αγώνα στο Νίκσιτς και ο στόχος είναι να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα, που να αυξάνει την πίεση στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι επειδή η πρόκριση παίζεται σε δύο αγώνες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατός, αλλά είμαστε και εμείς δυνατοί. Το δείξαμε απέναντι στους Σλοβάκους».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή