Αποκάλυψε το σύστημα που θα παίξει ο ΑΠΟΕΛ χωρίς τον Τάμαρι ο Τραμετσάνι

Το πρώτο βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει αύριο (6/8) ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καραμπάχ, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Πάολο Τραμετσάνι μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν τον αγώνα με τους Αζέρους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση του Μούσα Αλ Τάμαρι. 

Οι δηλώσεις του:

Για τη συμμετοχή του Τάμαρι: «Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τον Μούσα, θα περιμένουμε την τελευταία στιγμή, και στις προπονήσεις χρησιμοποιούμε άλλα συστήματα, αν δεν αγωνιστεί θα παίξουμε 4-3-3. Η ομάδα βλέπουμε ότι παίζει πολλά χρόνια μαζί (σ.σ. η Καραμπάχ). Μην ξεχνάτε θα είναι δύο τα παιχνίδια, το πιο σημαντικό θα είναι το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού. Αύριο το παιχνίδι θα είναι επίσης πολύ σημαντικό».

Αν έχει εντοπίσει τα αδύνατα σημεία της Καραμπάχ: «Έχω δει αυτή την ομάδα, της αρέσει να ελέγχει την μπάλα. Ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι τους άρεσε να ελέγχουν το παιχνίδι. Τρέχουν πολύ για να κερδίσουν την μπάλα. Αύριο θα είναι σημαντικός ο τρόπος που θα αρχίσουμε το παιχνίδι. Υπάρχει ποιότητα στην αντίπαλη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

«Το να παίζεις σε ένα στάδιο γεμάτο είναι διαφορετικό, δεν φοβόμαστε να παίζουμε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στη δουλειά που κάνουμε».

«Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Καραμπάχ, ξέρω πόσο σημαντικό είναι για το μέλλον της ομάδας μου και γι' αυτά τα δύο θα προετοιμαστούμε. Θα συμφωνήσω με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ότι δεν με ενδιαφέρει το επόμενο ζευγάρι». 

Για το ρίσκο να αγωνίζεται με τρείς αμυντικούς: «Δεν έχει σχέση πως θα παίξουμε. Από τότε που ήρθα αγωνιζόμαστε με αυτό το σύστημα και καταφέραμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα, να πετύχουμε τα περισσότερα γκολ και να δεχθούμε τα λιγότερα. Οι παίκτες μου είναι αυτοί που θέλουν να αγωνίζονται με τρεις πίσω. Έχουμε δύσκολο έργο αύριο, αυτό που θέλω να πω δεν είναι στο σύστημα, μπορεί να παίζουμε με 10 πίσω και να δεχθούμε γκολ. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο σύστημα όμως μας δίνει αυτοπεποίθηση και με αυτό θα νιώθουμε άνετα».

Αν υπάρχει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα: «Ο Μούσα είναι το μοναδικό πρόβλημα. Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει βελτιωθεί αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρουμε να τον χάσουμε για μήνες. Θα περιμένουμε ακόμα 12 ώρες και θα δούμε. Σίγουρα αν δεν παίξει θα είναι μεγάλη απώλεια».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του παιχνιδιού. 

Το αρχικό του σχόλιο: «Σίγουρα η δυσκολία είναι μεγάλη. Η ομάδα έχει βελτιωθεί, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν και το προηγούμενο. Θα δώσουμε τα πάντα και ελπίζουμε στην πρόκριση».

Πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες την απουσία του κόσμου: «Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας αυτό, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Μας έδινε ώθηση ο κόσμος, έχω δει βίντεο. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και στα 90 λεπτά και να κάνουμε το καθήκον μας».

Για τις αλλαγές από το προηγούμενο παιχνίδι: «Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι επιθετική ομάδα. Σίγουρα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί αμυντικά, συγκεντρωμένοι. Όμως πρέπει να επιτεθούμε ώστε να δείξουμε αυτοπεποίθηση. Θα δώσουμε τα πάντα ώστε να κάνουμε ένα καλό βήμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»