«Στην Ολλανδία ο Απόλλωνας θα ήταν εύκολα μέσα στους πρώτους»

Ποιο καμπανάκι και ποια καμπάνα; Κόκκινο συναγερμό σήμανε ο Χέντβιγκες Μαδούρο μπροστά στο ενδεχόμενο υποτίμησης του Απόλλωνα από την Αϊντχόφεν στα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

«Στη διετή παρουσία μου στην Κύπρο με την Ομόνοια ο Απόλλωνας είχε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Επίσης διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία. Την περασμένη περίοδο, στη φάση των ομίλων, επικράτησε της Λάτσιο και της Μαρσέιγ. Και μην ξεχνάτε: η Κύπρος είναι πάνω από την Ολλανδία στη βαθμολογία της UEFA εδώ και χρόνια», ανέφερε ο πρώην άσος της Ομόνοιας, ο οποίος πλέον εργάζεται ως αναλυτής ποδοσφαιρικών αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Με Μήτρογλου κόντρα στον Απόλλωνα η Αϊντχόφεν!

«Η Αϊντχόφεν πρέπει να εμφανίσει τον καλύτερο εαυό της. Είναι αλήθεια ότι ο ανταγωνισμός στην Κύπρο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αλλά οι πρώτες πέντε ομάδες θα μπορούσαν εύκολα να τερματίσουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Άκουσα κάποιιον να λέει ότι ο Απόλλωνας είναι επιπέδου Βάαλβαϊκ. Λοιπόν, ξεχάστε το, δεν νομίζω η Βάαλβαϊκ να παίζει στην Ευρώπη εδώ και χρόνια», συμπλήρωσε ο Ολλανδός.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Μια υπεραιωνόβια πιτσιρίκα που… ανάβει τα λαμπάκια!

«Η Αϊντχόφεν δεν είναι στα καλύτερά της και ήδη έχει προειδοποιηθεί από τη δύσκολη πρόκριση επί της Χάουγκεσουντ. Το πλεονέκτημα είναι πως βρίσκεται σε φόρμα ο Μπέργκβαϊν. Νομίζω ότι οφείλεται στην ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν υπάρχει πλέον αβεβαιότητα για το μέλλον του, αλλά ηρεμία. Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται συγκέντρωση. Τώρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Μπορεί να εστιάσει στα παιχνίδια και σε τίποτε άλλο. Ένα βάρος έχει φύγει από τους ώμους του», εκτίμησε ο Μαδούρο, ο οποίος αναφέρθηκε και στον άρτι νεοαποκτηθέντα Κώστα Μήτρογλου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Λαβωμένη» η Αϊντχόφεν, με τα «δεύτερα» στην επίθεση

«Αντιλαμβάνομαι γιατί τον απέκτησε η Μαρσέιγ. Με αυτόν μπορούν να έχουν ποικιλία, να αιφνιδιάσουν. Ο Μάλεν επίσης μπορεί να παίξει ως αιχμή του δόρατος. Η Αϊντχόφεν πάντως είναι σχεδόν υποχρεωμένη να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά με βεβαιότητα δεν θα είναι εύκολο το έργο της».

Δειτε Επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών