Το όνειρο του Ντολ που δεν πραγματοποιήθηκε και η παραδοχή για ʼγιαξ

Την παραδοχή του ότι ο Άγιαξ ήταν πολύ καλός στον επαναληπτικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και άξιζε την πρόκριση, έκανε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντόλ.
 
Μιλώντας στη κάμερα της Cytavision ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, ανέφερε ότι φεύγουν από την Ολλανδία με το κεφάλι ψηλά.
 
«Πριν έρθουμε εδώ ξέραμε μέχρι που μπορούσε να φτάσει η απόδοση του Άγιαξ στο γήπεδο του και σήμερα άξιζαν να περάσουν».
Σχολιάζοντας το παιχνίδι και το σημείο που χάθηκε η πρόκριση, ο κ Ντολ τόνισε ότι «δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και δεχθήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση, όπου είμαστε πολύ δυνατοί σε αυτό τον τομέα και αυτό ήταν κάτι που μας στοίχισε».
 
Σημείωσε επίσης πως «πλέον θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε για να δούμε τα επόμενα παιχνίδια».
 
Σε ότι αφορά την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και αν είναι ικανοποημένος από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Ντόλ υπογράμμισε ότι «είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ, ήταν ο πρώτος μας στόχος και τον πετύχαμε στο Μπακού. Μετά ονειρευτήκαμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία πολύ καλή διοργάνωση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα