Πετεβίνος: Γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα, δεν μπορώ να απαντήσω

Να χρησιμοποιεί την προκήρυξη και την πρόνοια του άρθρου που αναφέρει για μετάθεση αγώνα θα πράξει ο ΑΠΟΕΛ, κάτι το οποίο δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Active, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναβληθεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα και την αγωνιστική επάνοδο του Μπέζιακ.

Για την αναβολή του αγώνα με την Ανόρθωση, η οποία προέκυψε σήμερα, ο Νεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε ότι, «τα πράγματα για εμάς είναι απλά. Χρησιμοποιήσαμε την προκήρυξη και την πρόνοια του άρθρου που αναφέρει για μετάθεση αγώνα. Θα αγωνιστούμε με την Σεβίλλη 3 Οκτώβρη, δεν μπορούμε να φύγουμε στις 4, λόγω απαγορεύσεων στο αεροδρόμιο.

Θα αναχωρήσουμε στις 20:00 το απόγευμα, αυτό προϋποθέτει ότι θα επιστρέψουμε πίσω στις 1:00 τα ξημερώματα της 5ης Οκτωβρίου, εκείνη την μέρα θα πρέπει να κάνουμε αποθεραπεία για να παίξουμε στις 6/10, μόνο έτσι μπορούσαμε να παίξουμε την Ανόρθωση, γιατί την Δευτέρα θα έπρεπε να απελευθερώσουμε εννέα διεθνείς για να πάνε στις Εθνικές. Τώρα, γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα, δεν μπορώ να απαντήσω.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μόνη ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη, πέρα από την προσπάθεια που έχει να  κάνει με το καλός νοούμενο συμφέρων της ίδιας της ομάδας, παίρνουμε αποφάσεις και για το συμφέρον του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θυμίζω ότι αν καταφέρουμε να τελειώσουμε στην 15η θέση τότε οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος θα έχουν αρκετά οφέλη».

Για την ενδεχόμενη αναβολή με τον Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, πρόσθεσε πως «ο ΑΠΟΕΛ έχει το δικαίωμα πέντε μέρες πριν. Δεν έχει παρθεί τέτοια απόφαση, είναι αρκετά νωρίς. Θα δούμε τα δεδομένα και αναλόγως θα αποφασίσουμε».

Για την αρχή του πρωταθλήματος κα το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, τόνισε πως ο στόχος είναι η νίκη και δήλωσε πως  «Η φετινή έκδοση της ΑΕΛ είναι η ίδια. Έχει τον ίδιο προπονητή, με την ίδια φιλοσοφία, μία πάρα πολύ συμπαγής ομάδα με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Την ίδια ώρα θα πρέπει και εμείς να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο, εμάς ο μοναδικός μας στόχος θα είναι η νίκη».

Για την άνοδο του Μπέζιακ και το πως χαροποιεί τον ΑΠΟΕΛ, όπως και όλες οι εμφανίσεις των διεθνών υπογράμμισε πως «περιμένουμε να επιστρέψουν σήμερα, να δούμε ότι είναι ετοιμοπόλεμοι για τον δικό μας αγώνα. Επιστρέφουν και οι Αλ Τάαμαρι και Χάνι. Θα κάνουν όλοι αποθεραπεία. Από αύριο θα τεθούν στην διάθεση του Ντολ».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς