Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το πιο σημαντικό στοιχείο του Μπεργκ για να κερδίσει η Ομόνοια

  12/09/2019 11:48
Το πιο σημαντικό στοιχείο του Μπεργκ για να κερδίσει η Ομόνοια

Το πιο σημαντικό στοιχείο του Μπεργκ για να κερδίσει η Ομόνοια

  12/09/2019 11:48
Αισιόδοξος για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Ανέφερε επιπρόσθετα πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί αισθητά στη συνέχεια.
 
Αναλυτικά:
 
«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, είχαμε δύο καλά αποτελέσματα και φυσικά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Επίσης, θέλουμε να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα και είμαι βέβαιος πως θα είναι ένα ισοδύναμο και κλειστό παιχνίδι. Είναι το τρίτο μας παιχνίδι και φυσικά ανυπομονούμε γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν θα πω από πριν τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε και ποια θα είναι η τακτική μας. Είμαστε ευέλικτοι, μπορούμε να κάνουμε διάφορα πράγματα και αυτό που θα επιλέξουμε απέναντι στην ΑΕΚ, θα το δείτε την Κυριακή».
 
«Πρέπει να έχεις καλή απόδοση. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να έχεις τη σωστή νοοτροπία, να είσαι συγκεντρωμένος και να μπορείς να έχεις πειθαρχία στο γήπεδο. Και φυσικά για να κερδίσεις τα παιχνίδια πρέπει να αμύνεσαι σωστά και να βεβαιωθείς πως θα έχεις τον ποδοσφαιριστή στην επίθεση, ο οποίος θα φτιάξει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρεις και να κερδίσεις. Οπότε δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, είναι σχεδόν το ίδιο για κάθε παιχνίδι. Είχαμε τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και όλοι μας ανυπομονούμε να αγωνιστούμε ξανά σε σημαντικά παιχνίδια».
 
«Η σταθερότητα και η συνέχεια είναι πάντα σημαντικά. Και εμείς, όμως, έχουμε μία νέα ομάδα με νέους παίκτες. Ακόμη βελτιωνόμαστε, προοδεύουμε, είμαι χαρούμενος με την πρόοδο μας μέχρι τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Φυσικά, αυτοί δουλεύουν μαζί για αρκετό καιρό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είμαστε σε αρκετή καλή κατάσταση γι’ αυτό το παιχνίδι».
 
«Ελπίζω να συνεχίσουν τη στήριξη προς την ομάδα, όπως το έκαναν στα πρώτα παιχνίδια, ακόμη και στα φιλικά πριν από την έναρξη της σεζόν. Η στήριξη από τους φιλάθλους μας είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες. Τους δίνει αυτοπεποίθηση, πίστη και είναι πάρα πολύ σημαντικό να νιώθουν τη στήριξη του κόσμου μας».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας