Το ξέσπασμα Πετεβίνου, οι μπηχτές και η ατάκα Αντωνάκη

Έντονος αλλά και απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου Των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος έριξε μπαλάκι ευθυνών στην πολιτεία σε σχέση με το άδειο γήπεδο σε ένα μεγάλο ντέρμπι, στον απόηχο της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου.
 
Απαντώντας σε «κάποιους που πανηγύριζαν για την προσέλευση του κόσμου», ο Νεκτάριος Πετεβίνος, υπέδειξε πως πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μεγάλο ντέρμπι υπήρξε τόση μικρή προσέλευση του κόσμου, ενώ απεύθυνε έκκληση στους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων να προσέλθουν στο γήπεδο την ερχόμενη Πέμπτη, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ντουντελάνζ.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Πετεβίνος, σήμερα η μέρα θεωρείτο ιδανική για το ποδόσφαιρο, υποδεικνύοντας πως αν δεν αλλάξουμε πράγματα, αναφερόμενος στην κάρτα φιλάθλου, «τότε θα χάσουμε την μάχη». «Μόνα τους τα Σωματεία δεν μπορούν να κάνουν πολλά.
 
Το ποδόσφαιρο θα πέσει σε ανυποληψία όπως έπεσε το μπάσκετ, το βόλεϊ και άλλα αθλήματα». Παράλληλα ανέφερε πως κάποιοι εκτιμούν λάθος τα δεδομένα, οι οποίοι πανηγύριζαν γιατί στο παιχνίδι με τον Άγιαξ υπήρχαν 14 χιλιάδες οπαδοί. Τόνισε επίσης, πως πρώτη φορά στα έντεκα χρόνια που αγωνίζεται στα πλέι οφ, υπήρξε τέτοια χαμηλή προσέλευση του κόσμου.
 
Ένα παράδειγμα είναι αυτό που συζητούσα με τον Αντωνάκη, ο οποίος μου είπε “εγώ δεν θυμάμαι ποτέ τέτοια προέλευση”. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.Καλούμε το κόσμο να έρθει την Πέμπτη στο ΓΣΠ, στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία