Ξεκάθαρη η θέση του ΠΑΣΠ για την τιμωρία Μερκή

To πολυσυζητημένο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες με τον Γιώργο Μερκή, σχολίασε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM. 

Όπως ξεκαθαρίστηκε, «υπάρχει ο αθλητικός δικαστής που αν κρίνει ότι υπάρχει παρατυπία που αφορά στους κανονισμούς, μπορεί να προχωρήσει σε τιμωρία. Κακά τα ψέματα, στην Κύπρο, οι μόνοι που έχουν τιμωρηθεί για παρεκτροπή, είναι οι ποδοσφαιριστές. Δεν είδαμε να τιμωρούνται, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι. Οι μόνοι που τιμωρούνται είναι οι παίκτες».

Για το αν θα εξετάσει το θέμα ο ΠΑΣΠ, ο Σπύρος Νεοφυτίδης, ανέφερε, «είχαμε μια πρώτη συζήτηση, θα το δούμε στην επόμενη συνεδρίαση. Όλα τα μέλη θεωρούμε πως δεν πρέπει να μπαίνεις σε διάλογο. Θεωρώ πως το θέμα είναι λήξαν, όμως σίγουρα θα το εξετάσουμε. Δεν πρέπει να ακούς τι ακούγεται εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Πρέπει να ξέρεις που και σε ποιον να λογοδοτήσεις. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που μπορεί να σε κάνουν να κάνεις το λάθος. Χρειάζεται σίγουρα εκπαίδευση, και σεμηνάρια».

Για το αν θα προστατεύονται οι παίκτες, επίσης, τονίστηκε ότι, «έχουμε συζητήσει την περασμένη εβδομάδα, θα παρθούν κάποια μέτρα την ερχόμενη χρονιά. Κάποια σεμινάρια. Στην Κύπρο δεν είναι σε τόσο μεγάλη έξαρση ο ρατσισμός, υπάρχει ως ένα σημείο ο φανατισμός και πρέπει κάπου να ελεχθεί, να αντιληφθούν όλοι ότι οι παίκτες είναι άνθρωποι και έχουν αδυναμίες. Πρέπει να βρεθεί η κοινή συνισταμένη για να πάμε μπροστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου