Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η απάντηση Μιχαηλίδη για τοκογλύφους και οι αιχμές για στημένα

  09/10/2019 11:16
Η απάντηση Μιχαηλίδη για τοκογλύφους και οι αιχμές για στημένα

Η απάντηση Μιχαηλίδη για τοκογλύφους και οι αιχμές για στημένα

  09/10/2019 11:16

Ως συγκλονιστικές, χαρακτήρισε τις εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά τις αποκαλύψεις του Κίκη Φιλίππου, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha το πρωί της Τετάρτης (9/10), κλήθηκε να σχολιάσει τις περιπτώσεις προσφυγικών σωματείων αναφορικά με τις υποθέσεις τοκογλύφων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατροπή! Κλητεύεται ως μάρτυρας κατηγορίας κατά της Ανόρθωσης ο Γιάγκου

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, απάντησε κατά πόσον γνώριζε ότι υπήρχαν υποθέσεις με τοκοφλύγους λέγοντας ότι: «Είναι συγκλονιστικό αυτό που ακούσαμε χθες. Πρώτη φορά το ακούω έχει τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο, έχετε τον λόγο τιμής μου. Ούτε το είχα ξανακούσει ποτέ. Είπα στον φίλο μου τον Κίκη Φιλίππου ότι θα παίξει πρώτο στα Μέσα Ενημέρωσης. Εμείς από τη δικιά μας πλευρά έχουμε αποφασίσει να δώσουμε το ποσό των 750.000 ευρώ στα σωματεία. Αυτό το ποσό δίνεται από εξοικονομήσεις που κάνουμε. Ήταν προγραμματισμένο να ψηφίσουμε τον διπλωματικό προυπολογισμό. Δεν νομίζω να είναι μεμονωμένο περιστατικό αυτό που έγινε. Τέτοια περιστατικά δημιουργούν και ύποπτες καταστάσεις για τους αγώνες των ομάδων. Ελπίζουμε με τη βοήθεια της Βουλής να πληρωθούν αυτά τα λεφτά αμέσως για να τους ελαφρύνουμε κάπως. Εντός της επομένης εβδομάδας, είπε, θα υπάρξει νέα συνάντηση με τα προσφυγικά σωματεία, κατά την οποία θα συζητηθεί το σημαντικό αυτό θέμα. Θα μιλήσω και με τον Κίκη Φιλίππου που είναι ο υπεύθυνος, θα του τηλεφωνήσω αύριο. Είναι τραγικό πραγματικά».

Τέλος, αναφέρθηκε εν συντομία και για την κατάσταση των γηπέδων: «Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε τα στάδιά μας. Δεν είναι δική μας ευθύνη η κατάσταση του Τσιρείου. Τα δικά μας γήπεδα θα τα κάνουμε όσο πιο καλά μπορούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας