Από… μπέμπης, αρχηγός και χρυσό περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ

Μόνιμος... κάτοικος Αρχαγγέλου πάει να γίνει ο Νικόλας Ιωάννου, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2023. Ο διεθνής αμυντικός, επιβραβεύτηκε έμπρακτα για τις εξαιρετικές του παρουσίες και τις γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν είναι μυστικό ότι εδώ και καιρό τον παρακολουθούν ομάδες του εξωτερικού. 
 
Ο εκ των αρχηγών των γαλαζοκιτρίνων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, με την καριέρα του να προδιαγράφεται λαμπρή από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αγγλία. 
 
Το καλοκαίρι του 2008, αγωνιζόμενος στην ακαδημία της Α.Ε.Πάφου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι κλήθηκε για δοκιμαστικά. Αρίστευσε και πήρε το εισιτήριο για τις μικρές ομάδες των Άγγλων, σε ηλικία μόλις 12 χρόνων. 
 
Η πορεία του στους «κόκκινους διαβόλους»
Ο Νικόλας Ιωάννου πέρασε με επιτυχία απ’ όλες τις ομάδες των «μπέμπηδων» καταλήγοντας στην U19 της αγγλικής ομάδας. Αποτέλεσε αναντικατάστατο μέλος των ομάδων, αφού δύσκολα βρισκόταν εκτός 11άδας. Κατέγραψε μάλιστα συμμετοχές με τη Γιουνάιτεντ στο UEFA Youth League.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η θέση του ΑΠΟΕΛ για σκάουτερ που παρακολουθούν τον Ιωάννου
 
Έκανε τον Βίντιτς ν' ασχοληθεί μαζί του
Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ο Νεμάνιαν Βίντιτς αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, βλέποντάς τον σαν είδωλο. Ο Σέρβος επί σειρά ετών ηγέτης της αμυντικής γραμμής των Άγγλων, παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια του νεαρού αμυντικού, εκφράζοντας μάλιστα θετική άποψη για την περίπτωσή του.
 
Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον ΑΠΟΕΛ
O 19χρονος τότε (σ.σ. 2014) Ιωάννου, αποκτήθηκε από τους γαλαζοκίτρινους με μεγάλες προοπτικές, τις οποίες φαίνεται ότι σε βάθος χρόνου δικαιώνει. Η επένδυση των πρωταθλητών, αναμένεται να φουσκώσει το ταμείο τους με αρκετά εκατομμύρια, αφού ο Κύπριος διεθνής βρίσκεται στο μικροσκόπιο αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από επίσημα χείλη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών