Οι παίχτες κλειδιά που φέρνουν πονοκέφαλο στον ΑΠΟΕΛ

Τα σκαμπανεβάσματα στην αγωνιστική κατάσταση, κάθε αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των πρωταθλητών, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια.

Κάπου εδώ γεννιούνται και άλλα ερωτήματα. Το κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές κλειδιά που διαθέτει ο ΑΠΟΕΛ στο ρόστερ του, είναι ικανά για να πάρουν στις πλάτες τους, το διάστημα που χρειάζεται η ομάδα να ρολάρει.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του άτυχου Δημήτρη-Τον πρόδωσε η καρδιά του

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατατάσσονται σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα ψηλά. Ο Αργεντινός, είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν και τα ηγετικά χαρακτηριστικά αλλά και τις γνώσεις για το τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ, ώστε να πάρει πάνω του την ομάδα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σφάζονται Πορτοκαλί και Θύρα 9 με φόντο την εισβολή στη Συρία-Ανταλλάζουν πυρά

Δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει κάτι τέτοιο. Ο 30αρης πλεόν Ντε Βι, δείχνει να είναι και αυτός χαμένος μέσα στην κακή αγωνιστική εικόνα που βγάζουν οι πρωταθλητές τον τελευταίο μήνα. Ναι μεν πέρασε από τραυματισμό, αλλά είδαμε τον Τόμας Ντολ, να τον αφήνει για λίγο στο περιθώριο, μετά το πρώτο παιχνίδι που έκατσε στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν στο Αζερμπαϊτζάν, στην ιστορική πρόκριση της ομάδας του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Καραμπάχ, στο οποίο παιχνίδι μάλιστα σκόραρε από την άσπρη βούλα. Από εκεί και πέρα ο Ντε Βι απλά… αγνοείται.

Από την άλλη, παίχτης με παρόμοια χαρακτηριστικά, είναι και ο Άλεφ Ντο Σάντος. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, ήρθε το καλοκαίρι σαν η μεταγραφή βόμβα από την Μπράγκα. Μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει κανένα από τους ιθύνοντες των πρωταθλητών για την απόφασή τους.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σκληρή απάντηση πορτοκαλί στο «μπράβο» της Θύρα 9-Ο Θεόφιλος, η ΕΟΚΑ και ο Τσε

Η ποιότητα του είναι μεγαλύτερη από το ταλέντο του. Ο Άλεφ, ωστόσο, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να μοιάζει στον ποδοσφαιριστή που όργωνε το γήπεδο όταν φορούσε πριν από δυο χρόνια την φανέλα του Απόλλωνα. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για κριθεί, αλλά είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να μπει σε αυτή την λίστα.

Ο Άλεφ, είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ομάδα στους ώμους του, χωρίς αμφιβολία. Τα ηγετικά του προσόντα, αλλά και το ήρεμο στυλ παιχνιδιού του, είναι ότι καλύτερο μπορεί να συναντήσει κανείς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
 
Ο Βραζιλιάνος, όχι μόνο δεν παρουσιάζει αυτά τα ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι και χαμένος στον πάγκο, αφού οι Μάτιτς, Γκέντζογλου και Σόουζα, παρουσιάζονται ως μονόφθαλμοι μέσα στους τυφλούς.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: «Αυτοί που έσκιζαν τα ιμάτια τους για τη σημαία του Μερκή, τώρα δεν αντιδρούν»

Γενικά στον ΑΠΟΕΛ, χρειάζονται άμεσα μια αλλαγή στο όλο σκηνικό. Όσες αλλαγές και να κάνει ο Τόμας Ντολ, η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει παρά μηδαμινά. Για να δούμε ένα αλλαγμένο ΑΠΟΕΛ, σίγουρα πρέπει να αρχίσει να ρολάρει η ομάδα και αυτό θα χρειαστεί καιρός.

Οι υποχρεώσεις τρέχουν και οι πρωταθλητές ετοιμάζονται αρχικά για τον αγώνα με την Δόξα στο ΓΣΠ, για το πρωτάθλημα αλλά και τον πρόωρο τελικό απέναντι στην Καραμπάχ, στο Αζερμπαϊτζάν. Εκεί, η ιστορία το επιβάλλει. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να φορέσει το ευρωπαϊκό του κουστούμι και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον κάθε άλλο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ