Πώς έχουν τα δεδομένα με τραυματίες και Ενσούε στον Απόλλωνα

Μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα με τους τραυματίες στον Απόλλωνα, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, μίλησε και για τον στόχο του Απόλλωνα κόντρα στον Εθνικό.
 
Αναλυτικά τι ανέφερε:
 
«Έχουμε προπόνηση το απόγευμα και τα αγωνιστικά δεδομένα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Εθνικός είναι αξιόμαχος αντίπαλος και θα πάμε να πάρουμε το ζητούμενο σε μια δύσκολη έδρα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υπερπολύτιμοι για μας, ο Γιούστε βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οι Βασιλείου και Γκακπέ, ίσως προλάβουν, ο Περέιρα ίσως μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους, Αντωνιάδης και Ψύχας είναι εκτός. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα τις επόμενες μέρες. Πέμπτη θα εκδοθεί το δελτίο Τύπου για τους τραυματίες. Τον Ενσούε τον περιμένουμε την Παρασκευή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκτός. Ο Καρ επιστρέφει σήμερα το απόγευμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρώην παίκτης του Απόλλωνα στο στόχαστρο της ΑΕΚ Αθηνών
 
Για τον στόχο κόντρα στον Εθνικό: «Υπάρχει σοβαρότητα και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για να κερδίσουμε. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει τον τρόπο για να βγάζει τον καλύτερο εαυτό από κάθε παίκτη και είναι δεδομένο πως επανήλθε η έμπνευση ξανά στις προπονήσεις. Υπάρχουν αδυναμίες στο ρόστερ, τις έχουμε εντοπίσει και ο κ. Αυγουστή γνωρίζει τον τρόπο που θα επαναφέρει την ομάδα στα γνωστά επίπεδα απόδοσής της. Η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό μας γεμίζει με πίστη και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ο Απόλλωνας είναι πάντα ικανοποιημένος με τη νίκη και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα λιγότερο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19