Αποκαλύψεις Πετρίδη για το... ψάρεμα του ΑΠΟΕΛ στη Βραζιλία

Για τη σπουδαία συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με την Ατλέτικο Παραναένσε της Βραζιλίας μίλησε ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων Πρόδρομος Πετρίδης, σε ΜΜΕ της χώρας του καφέ, δίνοντας σημαντικές λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον της ομάδας του.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών, προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με την αγορά στη Βραζιλία και την ευκαιρία που δίνει ο ΑΠΟΕΛ σε ποδοσφαιριστές ν' αναδειχθούν στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρήκε πρόβατα και... τρελάθηκε ο Ντε Βινσέντι

Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο ομάδων λέγοντας ότι: «Η Ατλέτικο ήταν η πρώτη ομάδα που εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με τον ΑΠΟΕΛ σε διάφορα επίπεδα. Θέλαμε ένα κλαμπ που να μπορεί να ανοίξει το δρόμο για ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και να μας δώσει επιλογές σχετικά με Βραζιλιάνους παίκτες. Είχαμε την ευκαιρία να τους μιλήσουμε αφού εξέφρασαν την επιθυμία τους να μας υποδεχτούν στο στάδιο και στο σπίτι τους. Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε μια win-win κατάσταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Επισκεφθήκαμε τη Βραζιλία και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την επαγγελματική προσέγγιση και τη συνεργασία με την ομάδα μας».

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε για τα επιτεύγματα των γαλαζοκιτρίνων τονίζοντας ότι: «Πριν δέκα χρόνια μια κυπριακή ομάδα κατάφερε να συμμετέχει στις ελίτ διοργανώσεις και ήταν σαν όνειρο. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους οκτώ φορές τα τελευταία έντεκα χρόνια. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε σε ψηλό επίπεδο. Αυτά είναι… νορμάλ επιτεύγματα για μια χώρα με μόλις ένα εκατομμύριο πληθυσμό».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το βραζιλιάνικο στυλ ποδοσφαίρου στο οποίο αρέσκεται η ομάδα της Λευκωσίας: «Η αγορά της Βραζιλίας είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Εκεί θα βρεις πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες που δεν είναι ακριβοί. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη όπως το Τσάμπιονς ή το Γιουρόπα Λιγκ αλλά δεν μπορεί να ξοδεύει δέκα εκατομμύρια για ν’ αγοράσει τους ελίτ παίκτες της Βραζιλίας. Δίνει ευκαιρίες σε παίκτες για να αναπτυχθούν μέσω της ομάδας. Από την αρχή του 1990 όταν οι ποδοσφαιριστές δικαιούνταν να έρθουν στην Κύπρο, η Βραζιλία ήταν η χώρα με τους περισσότερους παίκτες στον ΑΠΟΕΛ. Μας αρέσει το βραζιλιάνικο στυλ ποδοσφαίρου και πολλοί παίκτες έχουν καταγράψει σπουδαία επιτεύγματα με τη φανέλα της ομάδας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια