Αυτό πρέπει να κάνει ο Τιμούρ για να διεκδικήσει πρωτάθλημα

Η έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια έχει φέρει άλλο πνεύμα σε όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός τεχνικός γνωρίζει που είναι και ποιοι είναι οι διαχρονικοί στόχοι της ομάδας της Αμμοχώστου.

Ο ίδιος έχει μάθει πως η Ανόρθωση οφείλει να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους κάθε σεζόν. Ως εκ τούτου, δεν διστάζει να δηλώνει δημόσια πως ο στόχος της Ανόρθωσης τη φετινή σεζόν είναι το πρωτάθλημα.

Αν θα το καταφέρει από τη φετινή σεζόν, η ομάδα της Αμμοχώστου είναι κάτι που θα διαφανεί εντός ολίγων μηνών. Το ερώτημα που πλανάται είναι το εάν είναι έτοιμη αγωνιστικά για να το πετύχει.

Το ρόστερ της Ανόρθωσης είναι καλά στελεχωμένο, με παίκτες έμπειρους και ικανούς να αντέξουν το βάρος και τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Η φιλοσοφία του Γεωργιανού κόουτς, ως προς το αγωνιστικό κομμάτι είναι ξεκάθαρη και με αυτήν θα πορευτεί, μέχρι τέλους.

Ο Κετσπάγια έχει το μέταλλο του νικητή και του πρωταθλητή και φροντίζει να το μεταβιβάζει και στους ποδοσφαιριστές του με κάθε πιθανό τρόπο. Η εικόνα της Ανόρθωσης σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές είναι εξαιρετική, αφού πάνε πολλά χρόνια να δούμε τέτοια απόδοση από μέρους της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αποθέωση του Μανθάτη για τον νικητή Τιμούρ

Αν καταφέρει ο Τιμούρ, να βελτιώσει έγκαιρα κάποιες ατέλειες και κάποιες ανορθογραφίες στην εικόνα της, τότε η ομάδα της Αμμοχώστου έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει ως το τέλος το πρωτάθλημα.

Πρώτα από όλα, η Ανόρθωση θα πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική, μπροστά στην αντίπαλη εστία. Είναι φανερό διά γυμνού οφθαλμού πως πρέπει να υπάρξει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Ιδιαίτερα κρίσιμη, επιπρόσθετα, είναι και η μεταγραφική περίοδος του ερχόμενου Ιανουαρίου. Το πλέον πιθανό ενδεχόμενο είναι πως θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κετσπάγια.

Οι βάσεις, πάντως, έχουν μπει για τα καλά και γυρισμός δεν υπάρχει. Αυτό διαφαίνεται από όλα όσα συμβαίνουν, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η φετινή έκδοση της ομάδας της Αμμοχώστου είναι εκεί για να είναι πρωταγωνίστρια και αυτό είναι το πιο μεγάλο κέρδος…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου