H σιγουριά του Ντολ, τα ερωτηματικά στο πλάνο του ΑΠΟΕΛ και η καυτή έδρα

Ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα ο ΑΠΟΕΛ, την προετοιμασία του για το αυριανό (24/10) παιχνίδι, κόντρα στην Καραμπάχ, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Τόφικ Μπαχράμοφ», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναμφίβολα θα είναι μια καυτή έδρα, αφού αναμένεται να είναι κατάμεστο από του Αζέρους οπαδούς, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι δίνουν ένα εκ των δύο τελικών στη διοργάνωση, αφού είναι αναγκασμένοι να παλέψουν για την πρόκριση στα δύο παιχνίδια με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Χωρίς βαθμό στους πρώτους δύο αγώνες ο ΑΠΟΕΛ, αφού στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε την ήττα σοκ από τη Ντουντελάνζ με 4-3, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Σεβίλλη με 1-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ «Να είστε σίγουροι ότι μετά τον αυριανό αγώνα θα χαμογελώ»

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Τόμας Ντολ είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του είναι έτοιμη για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. 

Μοναδικό πρόβλημα για τον Γερμανό κόουτς είναι ο Τόμας Ντε Βισνέντι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανόν κάτω από τη γαλαζοκίτρινη εστία να επιστρέψει ο Μπέλετς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Δόξα. 

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μερκής και Σάβιτς, με τον Βούρο να διεκδικεί φανέλα βασικού. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιχαίλοβιτς και στο αριστερό ο Ιωάννου.

Στη μεσαία γραμμή θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Γκέντσογλου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αν ο Ελλαδίτης μέσος δεν βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, τότε η τριάδα του κέντρου θα απαρτίζεται από τους Άλεφ, Σόουζα και Μάτιτς.

Στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης θα βρεθεί ο Τάμαρι, ενώ στην αριστερή ο Μπέζιακ, ενώ την αιχμή του δόρατος αναμένεται να αποτελέσει ο Πάβλοβιτς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Εξαφάνισαν τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα οι οπαδοί της ΑΕΚ-Παραχωρούνται κι άλλα