ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Ολυμπιακός πλήγωσε την Ομόνοια του Πάμπου

Η Ομόνοια υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αύριο Παρασκευή (25/10) στο ΓΣΠ. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης, σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις.

Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο ΓΣΠ για τον θεσμό του πρωταθλήματος ήταν την σεζόν 2017/18. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2017, η Ομόνοια με τον Πάμπο Χριστοδούλου στην τεχνική της ηγεσία, υποδεχόταν τον Ολυμπιακό του Χρύση Μιχαήλ.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αργεντινό επιθετικό Λεάντρο Γκονζάλεθ στο 51΄ και όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν τη
στενή νίκη, έστω και με πολύ μεγάλη δυσκολία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ικανοποίηση του Μπεργκ, αυτοί που ξεχωρίζουν και η δύσκολη συνέχεια

Η ομάδα των «μαυροπρασίνων», όμως δεν είπε την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε με περιπετειώδη τρόπο στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Εκτελέστηκε ένα φάουλ στον χώρο του κέντρου, οι αμυντικοί της Ομόνοιας αδράνησαν αδικαιολόγητα και ο Κύπριος νυν επιθετικός του ΑΣΙΛ Λύσης Χρυσοβαλάντης Καπαρτής, πρόλαβε την έξοδο του Φελτχούιζεν και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς των παικτών και των οπαδών του Ολυμπιακού, ενώ οι ομόλογοι τους της Ομόνοιας δεν πίστευαν αυτό που είχαν μόλις πάθει.
 
Θυμηθείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα