Τα λάθη και οι ευθύνες του Μπεργκ στην Ομόνοια

Από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο νησί μας, ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ έχει φέρει τη δική του φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα.

Από την άλλη, αυτή δεν αποδίδει στα τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα οι πράσινοι να χάσουν πολύτιμους βαθμούς. Ειδικά η ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό έχει πονέσει πολύ τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν τον ενθουσιασμό των πρώτων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα να χάνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το χέρι του Τιμούρ, η λατρεία για Τορναρίτη και ο πονεμένος πράσινος λαός

Ο Νορβηγός τεχνικός των πρασίνων δέχεται ισχυρή κριτική για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού η γενικότερη απόδοση έφερε μεγάλο προβληματισμό.

Ο Μπεργκ για ακόμα μια φορά στο παιχνίδι της Παρασκευής δεν πραγματοποίησε την τρίτη του αλλαγή στο παιχνίδι, ενώ ελέγχεται για το ότι δεν έκανε γρήγορα και την δεύτερη του.

Η αλλαγή του Εζρά με τον Ορτέγκα στο ημίχρονο αποδυνάμωσε την επιθετικότητα της ομάδας, αφού ο Τιάγκο που πήγε στα άκρα, βγήκε εντελώς εκτός παιχνιδιού για άλλη μια φορά.

Επιπρόσθετα, το γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια από τον Ζαχαρίου διδάσκεται σε σεμινάρια για το πως δεν πρέπει μια ομάδα ποδοσφαίρου να μην... δέχεται γκολ. Γενικότερα, το αμυντικό δίδυμο της Ομόνοιας δεν παρέχει ασφάλεια, αφού δεν έχει και την απαιτούμενη ταχύτητα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των πρασίνων είναι η λειτουργία στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Δεν υπάρχει στο ρόστερ ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η κατάλληλη κάλυψη σε εκείνους τους χώρους.

Ο Γκόμεθ είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν είναι αμυντικό χαφ, ενώ ο Φάνος Κατελάρης ακόμα να βρει τα πατήματά του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μπεργκ πρέπει να βρει άμεσα τις λύσεις στις ανορθογραφίες, πριν τα πράγματα να γίνουν πολύ δύσκολα. Και για την Ομόνοια, αλλά και για τον εαυτό του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του