Το σκορ της ντροπής, η απαξίωση Κονναφή και το πρωτόγνωρο για Σωφρόνη-Κίρζη

Το τι μπορεί να άλλαξε στον Απόλλωνα μέσα σε 35 μέρες που απουσίασε ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως στην λεμεσιανή ομάδα προσπαθούν να... μαζέψουν τα κομμάτια τους, αφού η ομάδα μετρά μόλις εφτά βαθμούς σε εφτά αγωνιστικές.

Πρόκειται για ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της τελευταίας δεκαετίας στους κυανόλευκους, που φέρνει στο μυαλό του κάθε Απολλωνίστα το εφιαλτικό εκείνο βράδυ του Τσιρείου όπου ο ΑΠΟΕΛ, ντρόπιασε την ομάδα του Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς με 0-5. Το μακρινό 2010-11, ήταν η τελευταία χρονιά, όπου ο Απόλλωνας έκανε τόσο κακό ξεκίνημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλυπτικός ο Πογιατζής πάει για το μπαμ

Από την μέρα που ο Απόλλωνας, ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή και λίγο καιρό αργότερα την πρόσληψη του Ιβάν Βουκομάνοβιτς, συνεχώς και καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπάρχουν μέσα στην ομάδα.
 

Μέσω των καυστικών δηλώσεων του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Σωφρόνης Αυγουστή άφησε να νοηθεί πως πλέον ο Πέτρος Κοναφής, έχει χάσει αρκετά την εμπιστοσύνη που του είχαν. Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε για όλους και για όλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανέβασε ασπίδα προστασίας προς το πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή των γαλάζιων της Λεμεσού.

Από την άλλη ο Απόλλωνας βρίσκεται σε μια πρωτόγνωρη φάση. Όσο ο Νίκος Κίρζης, όσο και ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν έχουν περάσει παρόμοια φάση από την ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα στον Απόλλωνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι αλήθειες του Σωφρόνη που πονάνε και ο ιδανικός... αυτόχειρας

Αυτό βέβαια, κρύβει αρκετούς κινδύνους για τους κυανόλευκους της Λεμεσού, αφού όπως φάνηκε τα τελευταία παιχνίδια ο δυναμικός Κύπριος τεχνικός, μοιάζει ανήμπορος να απελευθερώσει το θηρίο από το κλουβί.

Κάπως έτσι μοιάζει ο Απόλλωνας. Καζάνι που βράζει από την μια αφού η μουρμούρα είναι μεγάλη γύρω από το Νίκο Κίρζη και τον Πέτρο Κονναφή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή από την άλλη ζητά ηρεμία και χρόνο στους ποδοσφαιριστές για να καταφέρει να επέλθει η ηρεμία.

Το ερωτηματικό όμως είναι άλλη μια δήλωση του τεχνικού των κυανολεύκων. Μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ, ο Αυγουστή ανέφερε, «Τώρα αν έκανα σωστά ή λάθος είναι δική μου απόφαση. Θα προσπαθήσω να αλλάξω πολλά μέχρι το καλοκαίρι, αν είμαστε καλά».

Η χρονιά, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις περνούν αλλά στον Απόλλωνα τρέχουν να λύσουν τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Άλλη μια χρονιά είναι έτοιμη να πάει χαμένη πριν καλά-καλά ξεκινήσει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης