Το σέρβικο… μηχανάκι του ΑΠΟΕΛ που βάζει σε σκέψεις τον Πετρίδη

Είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έφθασαν στον Αρχάγγελο το περασμένο καλοκαίρι, καθώς παιχνίδι με παιχνίδι δικαιώνει αυτούς που επέλεξαν να το φέρουν στο νησί μας και στον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον Ούρος Μάτιτς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και αποδεικνύεται ένα πολύτιμο μηχανάκι για τη μεσαία γραμμή των γαλαζοκιτρίνων.

Τις 20 Ιουνίου, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, με τη μορφή δανεισμού από την Κοπεγχάγη, με την οποία ο Σέρβος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ο Xατζηλούκας μας ξεκαθάρισε ότι θα πάει στον ΑΠΟΕΛ»

Στους όρους της συμφωνίας, με τον Ούρος Μάτιτς, περιλαμβάνεται και δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του, από τους πρωταθλητές το καλοκαίρι του 2020. Αναμφίβολα, οι γαλαζοκίτρινοι, αργά η γρήγορα θα αρχίσουν να βλέπουν ζεστά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σήμερα 31 Οκτωβρίου, οι ιθύνοντες της ομάδας Λευκωσίας, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς βλέπουν στο πρόσωπο του Σέρβου έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει κάλλιστα στον χώρου του κέντρου, αλλά και να ανταποκριθεί στον τρόπο παιχνιδιού των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Ούρος Μάτιτς, το 2013 είχε ένα πέρασμα από την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, στην οποία αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια. Το 2016 αγωνίστηκε στην Αυστρία για λογαριασμό της Στουμ Γκρατς, καταγράφοντας 20 συμμετοχές και σκοράροντας τρία γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Tα χαμόγελα στην προπόνηση και οι επιστροφές στον Αρχάγγελο (pics)

Ακολούθως, ο 29χρονος, την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Κοπεγχάγη, αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Το 2018 δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αούστρια Βιέννης, καταγράφοντας 31 συμμετοχές και σκοράροντας πέντε φορές.

Στον ΑΠΟΕΛ, κατέγραψε 13 συμμετοχές, ενώ χρίστηκε σκόρερ δύο φορές. Είναι γεγονός, πως είτε ο Γκέντσογλου, είτε ο Σόουζα, είτε ο Άλεφ βρεθούν δίπλα στον Σέρβο μέσο, στους 13 αγώνες που έπαιξε ξεχωρίζει και αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι για τον ΑΠΟΕΛ.

Είναι η δεύτερη μεταγραφή που κατέφθασε στον Αρχάγγελο, και μέχρι σήμερα αποδεικνύεται η κορυφαία. Μόνιμος πλέον εκτελεστής στα στημένα των γαλαζοκιτρίνων, τόσο σε κόρνερ, όσο και σε φάουλ, καθώς έχει αρκετά καλό και δυνατό αριστερό πόδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΑΠΟΕΛ: O Ντολ επέλεξε!

Οι δύο φορές που σκόραρε με τον ΑΠΟΕΛ, κόντρα στην Καραμπάχ, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ήταν με πανομοιότυπο τρόπο.

Ο Ούρος Μάτιτς, αρχίζει να ξεδιπλώνει τις ποδοσφαιρικές του αρετές, καθώς στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, με την ομάδα της Αμμοχώστου, όχι μόνο έκανε όλη την δουλειά στη μεσαία γραμμή, για τους γαλαζοκίτρινους, αλλά έδωσε μια ασίστ και σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα.

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ