Ο ασταμάτητος Τρισκόφκσι, η απογοήτευση Ιδιάκεθ και στο βάθος… ΑΠΟΕΛ

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ομάδας της ΑΕΚ, αφού μετά και την ισοπαλία κόντρα στην Ένωση με 4-4, είναι η πέμπτη ισοπαλία για τους κιτρινοπράσινους στο θεσμό του πρωταθλήματος.
 
Εμφανώς απογοητευμένος, έμεινε και ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Παραλιμνίου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν λειτούργησε με τον σωστό τρόπο στο αμυντικό κομμάτι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ιδιάκεθ για ντέρμπι και ΑΠΟΕΛ
 
«Ειλικρινά μετά το σημερινό παιχνίδι θα προσπαθήσω να βρω εξήγηση. Δεν θυμάμαι σε άλλο παιχνίδι σε αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Κύπρο, να είμαστε τόσο αδύνατοι στο αμυντικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε με αυτό το πρόσωπο να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να βρω εγώ τη λύσεις. Ξέραμε τι ομάδα είχαμε απέναντι μας. Γρήγορη στο τρανζίσιον. Δεχτήκαμε τέσσερα και θα μπορούσαμε να δεχτούμε άλλα τόσα».
 
Αναμφίβολα, στο αμυντικό κομμάτι οι κιτρινοπράσινοι υστερούσαν, καθώς ήταν πρωτόγνωρο και το γεγονός πως δέχθηκαν με τόση ευκολία τέσσερα γκολ στην Αρένα, σε ένα στάδιο που η ΑΕΚ δύσκολα μπορεί να ηττηθεί.
 
Το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας της Λάρνακας, όπου δέχθηκε πάνω από δύο γκολ στο στάδιο της Λάρνακας, ήταν στην περσινή σεζόν, και συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου στον αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου, οι Λαρνακείς εξήλθαν ισόπαλοι 3-3 με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν έχει ηττηθεί την περσινή σεζόν η ΑΕΚ από τους πρωταθλητές, αφού αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε εφτά παιχνίδια, ένα στο Σούπερ Καπ, τέσσερα για το πρωτάθλημα και δύο για το θεσμό του κυπέλλου.
 
Στο Σούπερ Καπ εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 και επικράτησε η ομάδα της Λάρνακας στα πέναλτι, στο πρωτάθλημα δύο αγώνες στην Αρένα κέρδισαν οι κιτρινοπράσινοι με 1-0, ενώ σε δύο αγώνες στο ΓΣΠ έμειναν ισόπαλοι 2-2 και 0-0. Στο κύπελλο, εξήλθαν και στα δύο παιχνίδια ισόπαλοι με 3-3 και 1-1. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το Σάββατο (2/11) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα υπάρχει ευθύνη στην αμυντική γραμμή αλλά και γενικά σε όλη την ομάδα. Σήμερα δεχτήκαμε αρκετά τέρματα από στατικές φάσεις. Σίγουρα υπάρχει ευθύνη αλλά πρέπει να το αντιληφθούν και οι ποδοσφαιριστές. Σήμερα έμεινα έκπληκτος. Αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά πρέπει να καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές τι γίνεται γύρω τους», πρόσθεσε ο Βάσκος κόουτς μετά την αναμέτρηση με την Ένωση, υποδεικνύοντας πως η ευθύνη είναι κυρίως στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 
Χωρίς αμφιβολία, ο απολογισμός δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, δεν αρέσει σε κανένα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αφού σε εφτά αγώνες μάζεψε 11 βαθμούς και σε τρία ντέρμπι που έδωσε εξήλθε επίσης ισόπαλη.
 
Δεν είναι αρκετό μόνο να σκοράρει ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην ομάδα του Παραλιμνίου. Μπορεί μέχρι σήμερα οι κιτρινοπράσινοι να έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ωστόσο δέχθηκαν δέκα γκολ σε εφτά παιχνίδια, και τα τέσσερα ήταν σε ένα αγώνα.
 
 Ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς, για την υλοποίηση των στόχων των κιτρινοπρασίνων, ωστόσο το επερχόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικά κρίσιμο γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για περεταίρω απώλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»