Έντονη αντίδραση Σωφρόνη-Απάντησε για ψεύτικο προφίλ και ξύλο στα αποδυτήρια

Σε έντονο ύφος μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης πριν από το παιχνίδι με την Ένωση. Διέψευσε κατηγορηματικά ότι έγιναν οποιαδήποτε περιστατικά στα αποδυτήρια της ομάδας. 

Ο Κύπριος κόουτς μίλησε στην πρώτη καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο λεμεσιανό ντέρμπι, ενώ θέλησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Δεν είμαστε βλάκες, ο Κονναφής δεν θέλει να έχει εμπλοκή με τον Απόλλωνα»

Το αρχικό του σχόλιο: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Πέτρο Κονναφή για τη συνεργασία. Κάποιες χρονιές είσαι 100% επιτυχής κάποιες όχι. Η ομάδα έχει αρκετά θέματα. Τα τελευταία χρόνια ποτέ δεν έκανα δημοσιογραφική διάσκεψη. Ό.τι ακούτε από μένα, αυτό συμβαίνει στο Κολόσσι. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί λένε ότι έχω ψεύτικα προφίλ, δεν είναι αλήθεια αφού δεν είμαι καλός με την τεχνολογία. Αυτό που έγινε, να έρχεται ο παίκτης και να μου λέει τι είναι αυτά που γράφουν. Για τον Χάμπο, ότι έπαιξε ξύλο με την Ρομπέρζ, ή με τον Ζελάγια. Ο Απόλλωνας δεν κρύφτηκε ποτέ. Το πιο σημαντικό είναι να στηριχθεί από όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο... διπλοθεσίτης Χριστάκης, η εμπιστοσύνη Κίρζη και το τέλος Κονναφή

Για το παιχνίδι με την Ένωση πρόσθεσε: «Σε όλα της τα ματς έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μπορούσε να πάρει περισσότερους βαθμούς. Είναι πολύ καλή ομάδα. Δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους. Στα τελευταία δύο αρνητικά αποτελέσματα, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν καλοί. Ο Εθνικός σε μια αντεπίθεση σκόραρε. Η ΑΕΛ με δύο τελικές έβαλε δύο γκολ. Αυτό που θέλω με την Ένωση είναι μόνο η νίκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το all in με Ουζόχο, ο άσος του Κίρζη και η παρτίδα που καταδίκασε τον Γιάγκου

Κληθείς να σχολιάσει την περίπτωση του Χρίστου Γουίλερ ανέφερε: «Ο Γουίλερ ήταν μαζί μου στις ακαδημίες. Ήμουν ο πρώτος που είπα να έρθει στην πρώτη ομάδα. Ζήτησε να πάει να παίζει και να είναι βασικός. Εκείνη την χρονιά ήταν αριστερά ο Ζάντερ. Μην ξεχνάτε τι έκανε τότε η ομάδα. Έχω 25 παίκτες, είναι εκεί για να διεκδικήσουν θέση. Δεν ήθελε ο ίδιος να πάει δανεικός».

Τέλος έδωσε τη δική του θέση για τα μεταγραφικά της λεμεσιανής ομάδας: «Δεν θα πετύχεις σε όλους τους παίκτες στις μεταγραφές. Είδαμε τι έκανε ο Ντιέγκο Αγκίρε, ο Γιαννιώτας ο Ενσούε. 11 είναι οι θέσεις, υπάρχουν 25 παίκτες. Όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, θα το δούμε. Αυτό δεν το ξέρεις από πριν. Ευχόμαστε με την επιστροφή του ο Φακούντο να δώσει την δυναμική που μπορεί».

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»