Η περίπτωση Μανθάτη και οι σκέψεις της Ανόρθωσης

Στην παρουσία του Γιώργου Μανθάτη στην Ανόρθωση αναφέρεται η ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr, κάνοντας λόγο πως η ομάδα της Αμμοχώστου ήδη ψάχνει τους τρόπους για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή, που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
 
Αναλυτικά:
 
Ο δανεισμός του Γιώργου Μανθάτη στην Ανόρθωση λειτούργησε ευεργετικά για τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος εξελίσσεται σε σημαντικό γρανάζι στους πρωτοπόρους του κυπριακού πρωταθλήματος.  

Ο Μανθάτης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, είχε παραχωρηθεί τις προηγούμενες δύο σεζόν με την μορφή δανεισμού σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο αντιστοίχως.

Το περασμένο καλοκαίρι ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων δέχθηκε πρόταση από την Ανόρθωση. Ο Ολυμπιακός αν και αρχικά δεν έδειχνε «ζεστός» στο να συνεχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα, εν τέλει άναψε το πράσινο φως, με τον Μανθάτη να εμφανίζεται δικαιωμένος για την επιλογή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ποιοτικό βάθος της Ανόρθωσης και αυτοί που έρχονται στο προσκήνιο

Η «Μεγάλη Κυρία του Κυπριακού ποδοσφαίρου» παραμένει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας (4-2-0) με τον Μανθάτη να έχει συμμετοχή σε όλα τα ματς.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο ο οποίος υπολογίζει τον νεαρό εξτρέμ παρά το rotation, το οποίο αρέσκεται να κάνει, του έδωσε φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την Ομόνοια (0-0, 20/10) με τον Μανθάτη να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αφού δημιούργησε ευκαιρίες, κέρδισε μπάλες και είχε πολλά τρεξίματα, δείγμα του πάθους του για διάκριση.

Στην Ανόρθωση μάλιστα ήδη κάνουν σκέψεις προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα προκειμένου να διατηρήσουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ τους, τον Έλληνα εξτρέμ.

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο ωστόσο θα έχει ο Ολυμπιακός, με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλη Μαρινάκη να εκτιμάει ιδιαίτερα το ήθος του Γιώργου Μάνθατη, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο όνομα του, στην πρόσφατη ομιλία του στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»