Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της Ανόρθωσης ο Ράγιος

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία της Ανόρθωσης είναι ο Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος δείχνει αναγεννημένος στη φετινή σεζόν μέσα από τις εξαιρετικές του παρουσίες. 
 
Ο Ισπανός μαέστρος, έδωσε τη δική του ερμηνεία για το μυστικό της επιτυχίας στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ έπλεξε το εγκώμιο στον προπονητή του, Τιμούρ Κετσπάγια, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στον Super Sport FM 104.0.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η… αφηνιασμένη Κυρία που τρομάζει και ο ασταμάτητος καθοδηγητής Ράγιος
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος μετά τη γέννηση και του παιδιού μου, κατάφερα να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα μου για να πάρει τη νίκη. Μπορώ να πω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι έρχονται τα αποτελέσματα. Έχω τεράστια αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το μυστικό μου μαζί με την καλή διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Είναι και το κοριτσάκι μου, όλα αυτά με κάνουν να νιώθω διαφορετικά φέτος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, υπάρχει δρόμος για να δούμε για το που θα βρισκόμαστε. Πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε ψηλά. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο άγνωστος Γολγοθάς του Ξιούρουππα, η συγκίνησή του και το μεγάλο ευχαριστώ (vid)
 
«Όλοι σπρώχνουν για να πάμε μπροστά και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, όλοι θέλουν τη νίκη. Δεν είναι εύκολο επαναλαμβάνω, όλες οι ομάδες θέλουν τη νίκη. Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στην κορυφή. Τα πάμε καλά μέχρι στιγμής. Σκέφτομαι μόνο το τώρα, μου αρέσει να απολαμβάνω τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ανόρθωση, δεν θέλω να σκέφτομαι το συμβόλαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι βρίσκομαι στην Κύπρο. Θέλω ένα τρόπαιο με την ομάδα. Ο Κετσπάγια είναι νικητής, είναι δίκαιος. Το πάθος το μεταφέρει στους παίκτες και παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες. Είναι ό,τι καλύτερο να έχουμε τον Κετσπάγια στον πάγκο. Από την αρχή φάνηκε ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Στον αγωνιστικό χώρο ο ένας βοηθάει τον άλλο. Δουλεύουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα επαναλαμβανόμενα λάθη του Ξενοφώντος και οι φωνές της Ομόνοιας το 2017 (vid)
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal