Τα σενάρια για τον αντί-Μαργκάσα στην Ανόρθωση

Ο τραυματισμός του Ρενάτο Μαργκάσα στον τετρακέφαλο στο προχθεσινό (03/11) νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δημιουργεί έναν «πονοκέφαλο» στον Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο δυναμικός κυπροποιημένος αμυντικός μέσος υπέστη ένα μυϊκό τραυματισμό στο προχθεσινό παιχνίδι, σε μια ανύποπτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και το διάστημα της απουσίας του και αναμένονται τα αποτελέσματα από ώρα σε ώρα.

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο ίδιος θα τεθεί νοκ άουτ από το βαρωσιώτικο ντέρμπι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και το ερώτημα που γεννιέται, είναι το ποιος θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα.

Η προφανής επιλογή στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια, είναι να χρησιμοποιήσει τον Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός αμυντικός μέσος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αποτελεί μια ποιοτική επιλογή στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Την ευκαιρία τους, περιμένουν και οι Θεόδωρος Βασιλακάκης και Μιχάλης Ιωάννου. Ο πρώτος αγωνίστηκε ως βασικός, μόνο στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ ο δεύτερος έχει μόνο μια συμμετοχή ως αλλαγή, κόντρα στη Δόξα, πριν από λίγες μέρες.

Δεν αποκλείεται ,εν τέλει, ο Γεωργιανός τεχνικός να στραφεί στη λύση του Ερβίν Κοφί. Αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για την ώρα, αλλά πάντα βρίσκεται στις σκέψεις του Κετσπάγια για ένα ομολογουμένως, πολύ απαιτητικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων