H αισιοδοξία του Ντολ για τον... τελικό με Καραμπάχ

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, στη διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του αυριανού (7/11) παιχνιδιού με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ, ενώ παράλληλα τόνισε πως αυτή την εβδομάδα η ομάδα του προετοιμάστηκε κατάλληλα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η πρόβλεψη του Στυλιανού για το σκορ στο ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ

Ερωτηθείς για το πως βιώνει το γεγονός πως είναι ένας κρίσιμος αγώνας ο αυριανός, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είπε «νιώθω καλά. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολα παιχνίδια με αυτό τον αντίπαλό. Έχουμε βρει τα πατήματα της. Αν και δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ, μείναμε στο μηδέν παθητικό. Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Με αυτή την ομάδα όσο είμαι προπονητής εγώ πετύχαμε τέσσερα τέρματα. Είναι ένας τελικός, όπως είπε και ο Λίνους, θέλουμε τη νίκη και θα καταφέρουμε να την πάρουμε. Όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με την Καραμπάχ, αφού ήταν επίσης τελικός».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ρίχνει δίχτυα για Ιωάννου η ΑΕΚ Αθηνών

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό αγώνας είναι. Φυσικά αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό γιατί θα έχουμε τον κόσμο μας. Πριν δύο εβδομάδες είχαμε προβλήματα. Εμείς βλέπουμε αυτή την εβδομάδα πως είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Μετά τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως πρέπει να έχουμε τέσσερις βαθμούς με το τέλος του αγώνα. Με τους ποδοσφαιριστές. Μετά και την προπόνηση θα δούμε.  Μπέζιακ, Ντε Βινσέντι και Γιάκολις έχασαν κάποιες προπονήσεις, όμως τώρα συμμετέχουν κανονικά. Οι γιατροί έκαναν καλή δουλειά για να επιστρέψουν οι παίκτες γρήγορα. Έχουμε και τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε», κατέληξε ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων για την προετοιμασία της ομάδας και τα νεότερα με τους ποδοσφαιριστές.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό