Ο λεβέντης Πετρίδης, τα… μίλια του Τάμαρι και η ασπίδα στον Χατζηλούκα

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Καραμπάχ, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην OMADA, ο Ανδρέας Στυλιανού. Ο εμβληματικός αρχηγός και παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων, κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη αναμέτρηση των πολυπρωταθλητών Κύπρου, ήταν πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα τα δώσει όλα και θα τα καταφέρει, προβλέποντας μάλιστα και το τελικό σκορ. 

«Είμαι αισιόδοξος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει την Καραμπάχ. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Αν παίξεις, κερδίζεις. Πιστεύω ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα για όλα για τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Προβλέπω ένα σκορ 2-0».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονίζει ο Κόντης: Ένιωθα ότι ένας ελέφαντας έσπρωχνε το στήθος μου

Εάν ο ΑΠΟΕΛ έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων, η ηγετική μορφή των γαλαζοκιτρίνων, απάντησε θετικά, για να σταθεί στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας. «Έτσι πιστεύω. Ακόμα δεν βρήκαμε τη φόρμουλα για να παίξει η ομάδα όπως θέλουμε να παίξει. Έχουμε όμως, παίκτες αρκετά ικανούς και πάρα πολύ καλούς και ελπίζω να βρούμε τη φόρμα μας για να συνεχίσουμε και στο παγκύπριο πρωτάθλημα.Οι εμφανίσεις της ομάδας μας ως τώρα δεν ικανοποιούν κανένα. Υπάρχουν παίκτες, παικταράδες. Πρέπει να βρεθεί το σχήμα που θα πηγαίνει με τον ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω να αρχίσουν από το αυριανό παιχνίδι να αλλάζουν τα πράγματα».

Όσο αφορά τον Μούσα Αλ Τάμαρι, ο Ανδρέας Στυλιανού τόνισε ότι, «ο Τάμαρι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά δείχνει τελευταίως ότι είναι ντεφορμέ. Αλλά πιστεύω ότι θα βρει τα… μίλια του. Θέλει ένα καλό παιχνίδι για να αλλάξει η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα βάζουν με τους ΑΠΟΕΛίστες οι Τ/κ για τις Ελληνικές σημαίες

Συνεχίζοντας την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων, σχολίασε και την κάθοδο του Τόμας Ντολ στον ΑΠΟΕΛ, για να σταθεί στη φημολογία για την πρόσληψη του Λούκα Χατζηολούκα στην ομάδα. «Εγώ χάρηκα που αποκλείσαμε την Καραμπάχ μόλις είχε έρθει ο Ντολ και μπήκαμε στους ομίλους. Πετύχαμε ένα άθλο, μετά που χάσαμε στο ΓΣΠ και δεν περίμενα ότι θα το γυρίσουμε. Έδειξε στους πρώτους μήνες ο προπονητής ότι είναι καλός, μετά όμως άρχισαν οι αμφισβητήσεις. Εγώ χάρηκα όταν άκουσα ότι θα πάει και ο Χατζηλούκας βοηθός στον ΑΠΟΕΛ και έπρεπε να πάει. Χρειάζεται ένας Κύπριος βοηθός στην ομάδα. Ήταν ο Κωστή, τον είχαμε τόσα χρόνια και πάντα βοηθούσε στις δύσκολες στιγμές».

Για το ότι ο Γερμανός προπονητής παρουσιάστηκε αρνητικός σ’ αυτό το ενδεχόμενο, ο Ανδρέας Στυλιανού απάντησε χαρακτηριστικά: «τι θα πει δεν θέλει; Το θέμα είναι ο ΑΠΟΕΛ. Με ένα Κύπριο στο προπονητικό τιμ θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση αφού θα ξέρει και την κυπριακή πραγματικότητα. Δεν θα φάει τη δουλειά του Ντολ, αλλά θα είναι για το καλό του. Πιστεύω ότι ο Χατζηλούκας έχει να προσφέρει πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η άποψη του Σατσιά για το φετινό ΑΠΟΕΛ και την παρουσία του Τάμαρι

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη συνέχεια για τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, ο εμβληματικός αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων, χαρακτηρίζοντας τον διοικητικό ηγέτη των πολυπρωταθλητών, ως τον καλύτερο πρόεδρο. «Είναι ένας λεβέντης ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, που παίρνει τις αποφάσεις και του βγαίνουν. Για μένα ο Πρόδρομος είναι ο καλύτερος των τελευταίων χρόνων πρόεδρος. Χίλια μπράβο του. Παίρνει αποφάσεις εκεί που οι άλλοι αρχίζουν να μουρμουρούν. Κάνει αλλαγές προπονητών και του βγαίνει. Έκανε αλλαγή με τον Ντολ, ήρθε τρεις μέρες ο άνθρωπος και μπήκαμε στους ομίλους που πιάνουμε 10 εκατομμύρια, τι θέλουμε άλλο; Τώρα θέλουμε να στρώσει απλά η ομάδα. Για μένα όμως ο Πρόδρομος είναι το κάτι άλλο. Όλη μέρα τρέχει για το ΑΠΟΕΛ».

Καταληκτικά, ο Ανδρέας Στυλιανού, αναφέρθηκε και στην οφθαλμοφανή απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, καλώντας την ίδια ώρα τους οπαδούς της ομάδας να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους, μιας και ο ΑΠΟΕΛ, όπως ο ίδιος τόνισε, πέτυχε ιστορικά επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η εξήγηση του ΑΠΟΕΛ για τις Ελληνικές σημαίες με Καραμπάχ

«Η απουσία του κόσμου επηρεάζει πολύ. Γίνεται ένα ΑΠΟΕΛ να μπαίνει στο γήπεδο και να έχει 3.000 κόσμο; Αμαρτία από τον Θεό. Τους φιλάθλους μας τους αγαπούμε τόσο πολύ και πρέπει να πάρουν την απόφαση να επιστρέψουν στα γήπεδα γιατί η ομάδα τους χρειάζεται δίπλα της. Σίγουρα υπάρχουν σε κάθε ομάδα οι επιτήδειοι οπαδοί που χαλούν το όνομα της ομάδας, πρέπει όμως να καταλάβουν οι ΑΠΟΕΛίστες ότι έχει επτά χρόνια που το παίρνουμε συνεχώς, ποιου να το πεις; Αυτή η ομάδα μπήκε στους 8 της Ευρώπης, τι θέλουμε άλλο; Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Αυτά που έκανε ο ΑΠΟΕΛ δεν θα γίνουν ποτέ και ούτε θα τα ξαναζήσουμε. Μπράβο τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι