Το πολυεργαλείο από τη Σερβία τρέχει ασταμάτητα και σπάει τα κοντέρ

Ως μια από τις πιο ποιοτικές μεταγραφές του καλοκαιριού για τον ΑΠΟΕΛ, εξελίσσεται η περίπτωση του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος πολυθεσίτης μετρά ήδη 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχοντας το απόλυτο σε λεπτά μέχρι στιγμής, αφού δεν βγαίνει από την ενδεκάδα των πρωταθλητών. 
 
Ο 28χρονος αμυντικός τρέχει ασταμάτητα από τις 23 Ιουλίου, όταν δηλαδή οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν τις επίσημές τους υποχρεώσεις κόντρα στη Σουτιέσκα, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Καμία έκπληξη δεν πρέπει να προκαλεί το γεγονός ο Μιχαΐλοβιτς έχει το απόλυτο σ’ όλες τις διοργανώσεις, αφού με μια μόνο ματιά στις προηγούμενες του σεζόν, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Σέρβος αρέσκεται στο να έχει γεμάτες χρονιές με τις πρώην εργοδότριές του.
 
Για του λόγου το αληθές, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής καταγράφει 34 με 35 συμμετοχές μέσο όρο τα τελευταία έξι χρόνια. Τα 2652 λεπτά είναι ο καθ’ όλα εντυπωσιακός μέσος όρος του στα 207 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φορώντας τις φανέλες των Λουγκάνο και Κιάσο, από το 2013-14 μέχρι το 2018-19.
 
Το 2017-18, ο Μιχαΐλοβιτς έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ με συμμετοχές και λεπτά συμμετοχής, έχοντας την πιο γεμάτη σεζόν με 39 παιχνίδια (σ.σ. 30 στο πρωτάθλημα, έξι στο Γιουρόπα Λιγκ και τρία στο κύπελλο).
 
Με τη σταθερότητα και την αξιοπιστία που επιδεικνύει μέσα στο γήπεδο ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής αποδεικνύει γιατί τον ήθελαν σαν… τρελοί οι Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι πριν την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
 
Θεωρείται δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής θα πάρει χρόνο ξεκούρασης σε κάποια στιγμή, αφού είναι αδύνατο να παίξει σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των πλέι οφ. Παρ' όλα αυτά, δεν αποκλείεται να δούμε τον Μιχαΐλοβιτς να ξεπερνάει το προηγούμενο ρεκόρ του, αφού βρίσκεται μόλις 22 συμμετοχές μακριά από το να το ισοφαρίσει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς