Η ταυτότητα του Σωφρόνη και το πάθος που επανέρχεται

Στα τελευταία δύο παιχνίδια φαίνεται η ομάδα του Απόλλωνα, να αποκτά και πάλι την ταυτότητα του Σωφρόνη Αυγουστή. Στοιχεία που αναμφίβολα, έλειψαν από τους κυανόλευκους, σιγά-σιγά με τα θετικά αποτελέσματα θα έρθει και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές που είναι απαραίτητη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Τα...παράπονα του Κίρζη προς τον Κούμα για τα διαιτητικά λάθη

Η ομάδα της Λεμεσού με τον Κύπριο κόουτς στον πάγκο μετρά δύο ήττες, μια νίκη και μια ισοπαλία, στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Στο παιχνίδι του Τσιρείου, οι γαλάζιοι έδειξαν χαρακτήρα και πάθος για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
 
Ωστόσο, με την έναρξη του δευτέρου μέρους έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, κάτι που επηρέασε τους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας δημιούργησε φάσεις, φθάνοντας τελικά στην ισοφάριση, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ για να πάρει το τρίποντο.  

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο τεχνικός των κυανολεύκων διατήρησε στο αρχικό σχήμα τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Οι Γιούστε και Σάλαϊ φαίνεται πως με την πάροδο του χρόνου ανεβάζουν απόδοση και αυτό είναι θετικό για τον Κύπριο προπονητή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ο λόγος που «εξαφανίζονται» τα λάθη των διαιτητών και η θέση της ΚΟΠ

Περέϊρα και Παπουλής δεν είχαν και την καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αφού έγιναν και αλλαγή. Ο πρώτος είχε αρκετό καιρό να αγωνιστεί, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο δεύτερος δεν διανύει και την καλύτερή του σεζόν. Παρ’ όλα αυτά αν έρθει ένα γκολ από τον Κυπροποιημένο μεσοεπιθετικός τότε θα ανεβεί και η ψυχολογία του ίδιου.

Ο Καρ διατηρήθηκε και αυτός στην ενδεκάδα του Απόλλωνα και φαντάζει ως μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης των κυανολεύκων, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν και η πολύ καλή παρουσία των Ενσούε και Γιαννιώτα, με τον δεύτερο να ξεχωρίζει μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, αφού η απουσία του ήταν εμφανής.

Μετά και το αρνητικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και την επιστροφή του Αυγουστή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των γαλάζιων είναι λογικό η ομάδα να θέλει τον χρόνο της, ούτως ώστε να επιστρέψει στην απόδοση, αλλά και τις εμφανίσεις που μας συνήθισε στα τελευταία χρόνια.

Mε την έλευση του Ιβάν Βουκομάνοβιτς στον πάγκο των γαλάζιων, φάνηκε πως οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν το ανάλογο πάθος, όπως και στις προηγούμενες χρονιές με τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος με τον δικό του τρόπο μεταφέρει το πάθος που τον διακατέχει για τον Απόλλωνα, στους παίκτες του.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ