Το παίρνει πάνω του ο Κούμας-Το συμβόλαιο που προσφέρει στον Σιμόν

Μεγάλο θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια της Κύπρου, έχει γίνει η παραμονή του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου. Το συμβόλαιο του Ισραηλινού κόουτς λήγει μετά την εκπνοή των προκριματικών του Euro 2020 (σ.σ. στις 30 Νοεμβρίου), με τον τελευταίο αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να γίνεται κόντρα στο Βέλγιο. 
 
Η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον 48χρονο προπονητή, έτσι ώστε να οδηγήσει την ομάδα στη διοργάνωση του Nations League και στα προκριματικά του Μουντιάλ το 2022. 
 
Αυτό υποστηρίζει η «Sport Day», παίρνοντας το θέμα ένα βήμα παρακάτω σχετικά με το ποσό το οποίο θα προσφερθεί στον Σιμόν. Τα χρήματα που θα προταθούν στον Ισραηλινό τεχνικό θα είναι λιγότερα από 20 χιλιάδες ευρώ τον μήνα.  
 
Την υπόθεση φαίνεται να έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ο οποίος επιθυμεί το όλο θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Εφόσον ο Σιμόν αποδεχθεί την πρόταση, τότε βοηθός του θα συνεχίσει να είναι ο Γιάννης Οκκάς. 
 
Παρά τη μέτρια βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020, στην ΚΟΠ επικρατεί πίστη στις δυνατότητες του Ισραηλινού να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στη δεύτερη θητεία του και να βοηθήσει την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ