Η παρουσία του Απόλλωνα στο συνέδριο του EFDN

Για την παρουσία της ομάδας στο συνέδριο του EFDN, με θέμα το Welcome Through Football, ενημερώνει ο Απόλλωνας.

Η λεμεσιανή ομάδα παρουσίασε το πρόγραμμα για την ενσωμάτωση και την προσαρμογή των νεαρών προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες.

Αναλυτικά:

Στο 13ο συνέδριο του οργανισμού EFDN με θέμα το Welcome Through Football έδωσε το παρών του ο Απόλλωνας Λεμεσού το οποίο διεξάγεται στο Καμπ Νου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν η υπεύθυνη μάρκετινγκ κ. Κούλα Σταυρινίδου μαζί με τον επικεφαλής του προγράμματος Welcome Through Football, κ. Βαλεντίνο Κουλουντή.

Οι δυο τους παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίον έδρασαν και κατάφεραν να εκπληρώσουν το πρόγραμμα που είχε ως στόχο την ενσωμάτωση και προσαρμογή νεαρών προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες μέσω του ποδοσφαίρου δημιουργώντας μια ομάδα αποτελούμενη από πρόσφυγες ηλικίας 6-20 ετών.

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις τις οποίες αντιμετώπισε ο Απόλλωνας για να δημιουργήσει αυτή την ομάδα αλλά και τα οφέλη τα οποία απεκόμισαν τα παιδιά από αυτή την εμπειρία με κυριότερα την ενημέρωση του κοινού για τα προβλήματα των προσφύγων και την αυτοπεποίθηση την οποίαν απέκτησαν μέσω του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης το κοινό είχε την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήματα και απορίες στους εκπρόσωπους μας για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν,  τις θυσίες οι οποίες έγιναν, έτσι ώστε το όλο εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Δεν παρέλειψαν στο τέλος να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την υλοποίηση του δύσκολου και ανθρώπινου αυτού προγράμματος

Η ομάδα μας έγινε δέκτης συγχαρητηρίων απ’ όλους τους συνέδρους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ όλων για την δύσκολη της προσπάθεια.

Τις επόμενες ημέρες οι υπόλοιπες ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δική τους δράση γύρω από το Welcome Through Football.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου